Έδειραν τον Μποτινέλι

Δύσκολες στιγμές περνάει η Σαν Λορέντζο στο πρωτάθλημα Αργεντινής αφού όχι  μόνο δεν μπορεί να διεκδικήσει κάποιο τίτλο, αλλά πλέον κοιτάει και προς τα κάτω και την ειδική βαθμολογία υποβιβασμού. Οι οπαδοί ξέσπασαν και την πλήρωσε ο Τζόναθαν Μποτινέλι τον οποίο γρονθοκόπησαν κατά την διάρκεια της προπόνησης.Για άλλη μία φορά οι οργανωμένοι οπαδοί στην Αργεντινή έκαναν την εμφάνισή τους. Οι λεγόμενοι barra bravas της Σαν Λορέντζο βρέθηκαν στην προπόνηση της αγαπημένης τους ομάδας και γρονθοκόπησαν τον Τζόναθαν Μποτινέλι.

Συγκεκριμένα κι ενώ η προπόνηση

ήταν κλειστή για τον κόσμο, τρεις οργανωμένοι οπαδοί της «Σικλόν» κατάφεραν να μπουν μέσα στο προπνητικό κέντρο και να επιτεθούν στον Μποτινέλι. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τον χτύπησαν στο μάτι ενώ τόνισε ότι μετά από αυτό το συμβάν αποχωρεί από την ομάδα.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι αναστατωμένος. Όταν μπήκα στα αποδυτήρια υπήρχαν τρία-τέσσερα άτομα που με χτύπησαν στο μάτι. Αυτή είναι η τρίτη φορά που μπυ συμβαίνει. Μου ζητάνε να βάλω και τις «μπάλες» μου μέσα στο γήπεδο και μπορεί να μην είμαι αλάνθαστος, αλλά τις μπάλες μου τις βάζω πάντα για την Σαν Λορέντζο», ανέφερε ο Μποτινέλι φανερά εκνευρισμένος για το συμβάν.

Στη συνέχεια ο 27χρονος αμυντικός που αποτελεί μία από τις σημαίες της ομάδας του Μπούενος Άιρες τόνισε ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με την ομάδα μετά το συμβάν. «Είναι δύσκολο να επιστρέψω ξανά στον σύλλογο, υπάρχει και η οικογένειά μου.Πραγματικά είχα δύσκολες στιγμές».

Keywords
Τυχαία Θέματα