Ευχές για ήρεμο τελικό

Ευχές για έναν τελικό - γιορτή του μπάσκετ, από τον οποίο θα απουσιάσουν τα επεισόδια βίας, έδωσαν οι προπονητές και οι αρχηγοί των δυο «αιωνίων» αντιπάλων.Ντούσαν Ίβκοβιτς και Βασίλης Σπανούλης από πλευράς Ολυμπιακού και Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Διαμαντίδης από αυτή του Παναθηναϊκού τόνισαν στην συνέντευξη Τύπου εν όψει του τελικού του Κυπέλλου, που θα γίνει το Σάββατο στο Ελληνικό, η βια δεν έχει καμία

θέση σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο από τις καλύτερες μπασκετικές ομάδες στην Ευρώπη.

«Παίζουμε ένα είδος παιχνιδιού που απολαύσαμε όλες τις προηγούμενες χρονιές και ελπίζουμε να απολαύσουμε και φέτος. Η ατμόσφαιρα μεταξύ των παικτών και των τεχνικών επιτελείων ήταν εκπληκτική και ελπίζουμε το ίδιος να γίνει και το Σάββατο», σχολίασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Ελπίζουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όσους αγαπούν το μπάσκετ να απολαύσουν τον τελικό. Θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους μας να βοηθήσουν να δημιουργηθεί όμορφη ατμόσφαιρα», πρόσθεσε ο τεχνικός των «πρασίνων».

Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Διαμαντίδης: «Εύχομαι ο κόσμος που θα έρθει να ευχαριστηθεί και να συμπεριφερθεί σε κόσμια πλαίσια. Αγωνιστικά έχουμε κάποια μικροπροβλήματα, αλλά νομίζω το Σάββατο όλοι θα είμαστε καλά».

Την δυσαρέσκειά του για την ανάγκη ύπαρξης δρακόντειων μέτρων ασφαλείας εξέφρασε από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Δεν λέω να γίνουμε Ισπανία, αν και θα έπρεπε. Να μπορούν πχ φίλαθλοι να χαιρετίσουν και να ζητήσουν αυτόγραφα από αστέρια όπως ο Σπανούλης και ο Διαμαντίδης. Καταλαβαίνω και την ομοσπονδία, όμως δεν μπορούμε να μιλάμε για τέτοια μέτρα ασφαλείας. Να ανοίγουν τέσσερις ώρες πριν οι θύρες και να κλείνουν 45 λεπτά πριν την έναρξη», σημείωσε ο Σέρβος τεχνικός.

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει. Κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για να προφυλάξουμε το άθλημα. Ποιος δεν θα ήθελε να παίζει μπροστά σε μεγάλα γήπεδα. Το μπάσκετ είναι γιορτή και διασκέδαση», δήλωσε ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» Βασίλης Σπανούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευχές,efches