Στον εισαγγελέα οι 35 συλληφθέντες

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν τη Πέμπτη οι 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που συνελήφθησαν το μεσημέρι στο κτίριο του υπουργείου Εργασίας. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι 35 συλληφθέντες κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης και απρόκλητες φθορές. Κλειστό παραμένει το ρεύμα καθόδου της Αλεξάνδρας, καθώς ως ένδειξη συμπαράστασης παραμένουν περίπου 800 άτομα έξω απο τη ΓΑΔΑ, απειλώντας να μείνουν όλο το βράδυ.

«Η οργανωμένη επιδρομή και η προσπάθεια κατάληψης

του υπουργείου με χρήση βίας, δεν δίνει λύση στα προβλήματα των εργαζομένων» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης, χαρακτηρίζοντας εισβολή που τραυματίζει τη δημοκρατία την κατάληψη του γραφείου του, ενώ κατήγγειλε προπηλακισμούς και φθορές στο Υπουργείο.

Για αστεία πράγματα έκανε λόγο η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρηγα η οποία παρίσταται στη συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τη ΓΑΔΑ, προσθέτοντας ότι το ξύλο είναι μονόδρομος από μια κυβέρνηση που δεν υποχωρεί απέναντι στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων. Επίση ζήτησε να δοθούνστη δημοσιότητα βίντεο από τη κατάληψη.

Απαράδεκτες χαρακτήρισε τις προσαγωγές η ΓΣΕΕ, προειδοποιώντας την κυβέρνηση ότι η τακτική που ακολουθεί πολλαπλασιάζει τα αδιέξοδα.

Από τις συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, που σημειώθηκαν έξω από το Υπουργείο, τραυματίστηκαν τέσσερις διαδηλωτές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Φωτογραφίες από την«επίσκεψη» των μελών του ΠΑΜΕ στουπουργείο Απασχόλησης, έδωσαν στηδημοσιότητα στελέχη του Υπουργείου. Τη γνησιότητα τωνφωτογραφιών αμφισβητεί το ΠΑΜΕ

Διαβάστε την προηγούμενη είδηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα