Έκλεστοουν:«Δεν ανησυχώ για το Μπαχρέιν»

Ο ισχυρός άνδρας της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν, διαβεβαίωσε τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη διεξαγωγή του Grand Prix στο Μπαχρέιν την Κυριακή 21 Απριλίου.

Τις προηγούμενες μέρες, πραγματοποιήθηκαν πολυάριθμες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για τον αγώνα, ενώ σημειώθηκαν εκρήξεις και ένας εμπρησμός αυτοκινήτου στο κέντρο της πρωτεύουσας, χωρίς θύματα. Οι εξελίξεις

αυτές προκάλεσαν την ανησυχία των ομάδων της Formula 1 και των πιλότων, αλλά ο Έκλεστοουν δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα.

"Δεν επιθυμούμε να δούμε φασαρίες. Δεν θέλουμε να δούμε τον κόσμο να τσακώνεται για πράγματα τα οποία δεν καταλαβαίνουμε, γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε. Δεν θέλουμε ο κόσμος να πιεστεί ως αποτέλεσμα του αγώνα. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν πως είναι δικό μας λάθος που υπάρχουν προβλήματα. Τους συμπονούμε".

Σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα δήλωσε: " Δεν βλέπω το λόγο να μην διεξαχθεί με επιτυχία ο αγώνας". Από τη μεριά τους οι Αρχές της χώρας με δηλώσεις προς τα μέσα ενημέρωσης διαβεβαιώνουν τους ανθρώπους της Formula 1 πως έχουν ληφθεί όλα τα κατάλληλα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή του Grand Prix, ενώ αντίθετα, εκπρόσωπος των διαδηλωτών τόνισε πως ο κόσμος θα χρησιμοποιήσει τον αγώνα προκειμένου να αναδείξει τις αδικίες που γίνονται εις βάρος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα