Ένας περήφανος 100άρης

Στην ιστοσελίδα της UEFA μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος αναφέρθηκε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και στο δικό του ρεκόρ που έφτασε τις 100 συμμετοχές.

Σε ένα κλειστό κλαμπ ποδοσφαιριστών μπήκε ο Κώστας Κατσουράνης το βράδυ της Τρίτης. Ο Έλληνας μέσος έφτασε τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος και ανέβηκε στην 3η θέση της λίστας
πίσω από τους Γιώργο Καραγκούνη και Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην UEFA για το επίτευγμά του, τόνισε: «Το συγκεκριμένο ρεκόρ με κάνει πραγματικά χαρούμενο και περήφανο. Τα χρωστάω όλα στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που είχε η ομάδα. Οι 100 συμμετοχές μου φέρνουν αρκετές ευχάριστες μνήμες με τους συμπαίκτες μου. Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό. Είμαστε μία παρέα που ανυπομονεί να βρεθεί ξανά και να παίξει ποδόσφαιρο», είπε αρχικά για να αναφερθεί και στους προσωπικούς του στόχους πλέον:

«Έχω καταφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που ήλπιζα με την Εθνική ομάδα, αλλά δεν σταματάνε εδώ οι φιλοδοξίες μου. Η ευχή μου είναι να προκριθούμε στα τελικά του Μουντιάλ. Το να παίξεις σε αυτή τη χώρα που είναι από τις γενέτειρες του αθλήματος είναι πολύ σημαντικό».

Για τη νίκη με τη Σλοβακία, πρόσθεσε: «Υπάρχουν φορές που δεν αγωνίζεσαι καλά, αλλά παίρνεις τη νίκη. Για να φτάσεις στο Μουντιάλ, πρέπει να το κάνεις και αυτό. Είναι στοιχείο μεγάλης ομάδας αυτό και τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε αποδείξει πως είμαστε μία από αυτές. Θα συνεχίσουμε έτσι και θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να δούμε τι θα καταφέρουμε. Ελπίζω να βρισκόμαστε στη Βραζιλία».

Τέλος, αναφορικά με τη συνέχεια του ομίλου, κατέληξε: «Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα και η Βοσνία έχουν τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης και το μεταξύ μας παιχνίδι τον Μάρτιο είναι σπουδαίο. Παρόλα αυτά, μέχρι τότε υπάρχουν ακόμα πέντε παιχνίδια όπου μπορούν να παρθούν και να χαθούν σημαντικοί βαθμοί. Ακόμα και να έρθουμε ισόπαλοι με τη Βοσνία, έχουμε το αβαντάζ να έχουμε νικήσει εκτός έδρας τις Λετονία και Σλοβακία, έδρες που δεν έχει περάσει ακόμα η Βοσνία».
Keywords
Τυχαία Θέματα