Ενδοκυβερνητικοί τριγμοί λόγω Στουρνάρα

Ο θόρυβος στις κοινοβουλευτικές ομάδες των δύο κυβερνητικών κομμάτων δεν λέει να κοπάσει, με νέες αιχμές εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και τα αρνητικά μηνύματα που στέλνουν βουλευτές λόγω της συζήτησης που άνοιξε σχετικά με την άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από τον Ιανουάριο του 2014. Μετά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλο, που απέρριψε από το βήμα της Βουλής
το ενδεχόμενο ψήφισης της άρσης των πλειστηριασμών, ανάλογη προειδοποίηση ότι δεν ψηφίζουν τέτοια μέτρα έστειλαν και οι Σοφία Βούλτεψη (ΝΔ) και Παναγιώτης Ρήγας (ΠΑΣΟΚ).

Όσον αφορά τώρα τις δηλώσεις Στουρνάρα περί κοπώσεως των βουλευτών, η συνέχεια δόθηκε αυτή τη φορά και από τους γαλάζιους Προκόπη Παυλόπουλο και Νικήτα Κακλαμάνη.


Συγκεκριμένα, ο Πρ.Παυλόπουλος σημείωσε ότι οι βουλευτές της ΝΔ δεν αντιλαμβάνονται την κοινοβουλευτική διαδικασία ως τέστ κοπώσεως, αλλά την αντιμετωπίζουν με αίσθημα ευθύνης, ενώ ο Νικήτας Κακλαμάνης σημείωσε: «Σε λίγη ώρα έχετε υπουργικό συμβούλιο, μεταφέρετε στον υπουργό Οικονομικών ότι με όσα λέει και πράττει ειδικά τελευταία, αν ευελπιστεί ότι μέσα από αυτά θα τον ανατρέψουμε, ματαιοπονεί. Απλά θα τον αλλάξουμε και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

Keywords
Τυχαία Θέματα