Ενημέρωση εκπροσώπου τύπου της ΝΔ

Να πει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό ζητά από τον υπουργό Οικονομικών η ΝΔ, δια του εκπροσώπου του κόμματος, Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος παρουσίασε σειρά "αντιφατικών", όπως επεσήμανε, δηλώσεων του υπουργού Οικονομικών κατά το τελευταίο διάστημα.

«Τελικά ο κ. Παπακωσταντίνου πότε λέει την αλήθεια; Επιτέλους ας αποφασίσει. Την αλήθεια ζητάμε από τον κ. Παπακωσταντίνου εδώ και μήνες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και σε τοποθετήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ζητούν και αυτοί από
τον κ. Παπακωσταντίνου να τοποθετηθεί. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ ζήτησε, παράλληλα, να μάθει γιατί αναβάλλεται περιέργως, όπως είπε, η δημοσιοποίηση των στοιχείων για το έλλειμα του 2010 και κάλεσε τον αρμόδιο υπουργό να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για το ύψος που έχει διαμορφωθεί τελικά το έλλειμμα.

Όσον αφορά στις επιθέσεις του κόμματος προς τον Γ. Παπακωσταντίνου ο Γ.Μιχελάκης τόνισε πως "αναφερόμαστε στον κ. Παπακωσταντίνου γιατί είναι ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών. Πρόκειται για κυβερνητική πολιτική".

Για δηλώσεις Πεταλωτή

Διαψεύδει η ΝΔ τους ισχυρισμούς του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι η προσπάθεια κοινωνικής πίεσης σε ιδιωτικές τράπεζες για λύση στο πρόβλημα της εταιρίας " Ενωμένη Κλωστουφαντουργία" ανακόπηκε, από το γεγονός ότι τοπικοί βουλευτές της ΝΔ δεν υπέγραψαν ένα προσχέδιο επιστολής που συνέταξε ο ίδιος και απευθυνόταν στις ιδιωτικές τράπεζες. Ο κ. Μιχελάκης έκανε λόγο για φαιδρότητες κατηγορώντας τον κ. Πεταλωτή πως με την επιστολή του, προσπάθησε να αποσείσει τις κυβερνητικές ευθύνες και να εξαπατήσει τους πολίτες. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, επεσήμανε πως μετά την αποτυχία της κυβέρνησης να δώσει λύση στο πρόβλημα των απολυμένων τηρώντας προεκλογικές αλλά και μετεκλογικές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού, η κυβέρνηση αναζητά συνενόχους για να αποποιηθεί τις ευθύνες της.

Για δημοσίευμα Νέων

Σχετικά με το «Σύμφωνο για το Ευρώ, ο Γιάννης Μιχελάκης ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο η ΝΔ να το υπερψηφίσει στη Bουλή καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «δεν μπορεί για το μείζον θέμα όπως ήταν το μνημόνιο να ζητούν 150 ψήφους και για το έλασσον να ζητούν 180. Θα τοποθετηθούμε όταν έρθει η υπόθεση στη Bουλή».

Για την απεργία στα ΜΜΕ

«Δεν υπάρχει καμία παρέμβαση για τον κλάδο των ΜΜΕ που αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα. Στη Γαλλία η κυβέρνηση πήρε συγκεκριμένα μέτρα. Υπάρχει ο καθ' ύλην αρμόδιος τομεάρχης, ο κ. Κεδίκογλου, ο οποίος συζητά με τους αρμόδιους έτσι ώστε να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις. Για παράδειγμα έχουν γίνει παρεμβάσεις για το θέμα του ΑΠΕ, όπου υπάρχουν σημαντικά προβλήματα εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης σε ερώτηση σχετικά με την απεργία των ΜΜΕ που ξεκινά αύριο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Για την υπόθεση της Siemens«Εξακολουθεί να ισχύει η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά ότι είναι περίεργος να δει ποιοι 60 βουλευτές θα βάλουν την υπογραφή τους, για να συνεχιστεί μια συζήτηση η οποία είναι προδιαγεγραμμέν
Keywords
Τυχαία Θέματα