«Ενωμένοι θα πετύχουμε τα καλύτερα»

Τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε κάνει ο πρωθυπουργός ΑντώνηςΣαμαράς σε άρθρο του στον Τύπο της Κυριακής παρουσιάζοντας και τις προσδοκίες για το 2013.

«Το 2012 διαψεύσαμε τις χειρότερες προσδοκίες για την Ελλάδα και το 2013 θα ξεπεράσουμε τις καλύτερες προσδοκίες», αναφέρει χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ότι τερματίζεται «ηασυλία των επωνύμων και η ατιμωρησία των ισχυρών».

Με αφορμή τον απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε, ο πρωθυπουργός τονίζει ότι «κόβουμε τα δεσμά που μας κρατούν πίσω και ετοιμάζουμε

άλματα στο μέλλον» ενώ κάνει λόγο για άλματα της ανταγωνιστικότητας της χώρας, για αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των τραπεζών, για εμπέδωση της ασφάλειας του πολίτη αλλά και για «τερματισμό της ασυλίας των "επωνύμων"και του καθεστώτος ατιμωρησίας των ισχυρών».

Για τη νέα χρονιάο κ. Σαμαράς θέτει ως βασικούς του στόχους την επανεκκίνηση της οικονομίας με επενδύσεις και θέσεις εργασίας, την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας και την αποκατάσταση των αδικιών με προτεραιότητα στους αδύναμους, ιδιαίτερα στην Υγεία, την Παιδεία και τη φορολογία.

Μάλιστα στέλνει μήνυμα ενότητας τονίζοντας πως «ενωμένοι αποφύγαμε τα χειρότερα, ακόμα πιο ενωμένοι, θα πετύχουμε τα καλύτερα».


Keywords
Τυχαία Θέματα