Ένταση και Αντιπαραθέσεις με το 8ωρο στο επίκεντρο

Ακόμη ένα κρίσιμο 24ωρο για την Κυβέρνηση καθώς μετά τις χθεσινοβραδυνές οξύτατες και αντικοινοβουλευτικές εκφράσεις στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, απόψε αναμένεται η τελική συζήτηση και η ψήφισή του, με το θέμα της κατάργησης του οκταώρου να ανεβάζει τους τόνους. Εν τω μεταξύ στην αρχή της συνεδρίασης στο κοινοβούλιο απορρίφθηκε από τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ η ένσταση αντισυνταγματικότητας που υπέβαλαν στην Ολομέλεια της Βουλής,
ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, για πέντε διατάξεις του πολυνομοσχεδίου.

Την ίδια ώρα σειρά τροποποιήσεων σε άρθρα του που αφορούν το ΥΠΕΣ αποφασίστηκαν στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό τον Πρωθυπουργό. Ανάμεσα σε αυτές αποφασίστηκε η παραμονή των σχολικών φυλάκων και των δημοτικών αστυνομικών που κατέχουν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο στους Δήμους. Αμετακίνητη παραμένει στις θέσεις της η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, η οποία έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στις 10 και μισή το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή.

Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν και σήμερα δημόσια νοσοκομεία και ΕΚΑΒ.Παράλληλα μέσα στα επόμενα 24ωρα θα κριθεί η τύχη της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση με το σενάριο της δοκιμαστικής εφαρμογής του, από την 1η Αυγούστου.
Keywords
Τυχαία Θέματα