Ένταση του χιονιά

Ισχυρές χιονοπτώσεις αναμένονται απόψε στην Αττική, με νέο έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Κλειστός είναι ο περιφερειακός της Πεντέλης από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο μέχρι τον Άγιο Πέτρο, ο δρόμος από Φυλή προς Δερβενοχώρια και η Πάρνηθα απο το τελεφερίκ και πάνω. Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στον επαρχιακό δρόμο Σφενδάλης - Αγίου Μερκουρίου. Κανονικά αναχωρούν τα πλοία από τα λιμάνια. Με καθυστέρηση θα γίνει σήμερα το άνοιγμα σχολείων για την ασφαλή πρόσβαση των μαθητών, λόγω του
παγετού. Σε Κηφισιά, Βριλήσσια, Ερυθραία, Εκάλη και Διόνυσο θα ανοίξουν στις 10 το πρωί. Κλειστά θα παραμείνουν σε Πεντέλη και Μελίσσια.

Επί ποδός ο δήμος Αθηναίων για την προστασία των άστεγων από το δριμύ ψύχος. Πλήρεις οι 2 ξενώνες σε Χαλκοκονδύλη και πλατεία Κουμουνδούρου, που φιλοξενούν περισσότερα από 160 άτομα. Τηλεφωνική γραμμή βοήθειας για τους άστεγους το 1960.
Σε λειτουργία ο Πολιτιστικός Χώρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, Λένορμαν και Αλεξανδρείας, η Λέσχη Φιλίας Αγίου Μελετίου και Ξεναγόρα 6, η Λέσχη Φιλίας Κίου 5 στην Κυψέλη, και το Κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ, Πειραιώς και Εχελιδών 69, σε 24ωρη βάση.
Keywords
Τυχαία Θέματα