Επί ποδός τα συνδικάτα

Δεν κατέληξε σε αποφάσεις για κοινές δράσεις, η κοινή συνεδρίαση των προεδρείων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, υπό το βάρος των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων. Οι πιθανές αποφάσεις μετατίθενται στις σημερινές χωριστές συνεδριάσεις των Γενικών Συμβουλίων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρία πραγματοποιεί στις 6 το απόγευμα στην Ομόνοια
το ΠΑΜΕ.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, οι νοσοκομειακοί γιατροί στην Αθήνα και τον Πειραιά. Διαμαρτύρονται για την ανεργία των νέων γιατρών. Στις 11 θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση, προκειμένου να καθορίσουν την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Δεν θα επιτρέψει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία σήμερα την αναχώρηση των πλοίων της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου, καθώς, όπως λέει, έχει καθυστερήσει στην πληρωμή μισθών και επιδομάτων προς τα πληρώματα των πλοίων της. Η ΠΝΟ απέστειλε επιστολή προς το υπουργείο Ανάπτυξης, με την οποία καταγγέλλει την Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου.
Keywords
Τυχαία Θέματα