Επιχείρηση συσπείρωσης και τόνωσης ηθικού

«Το ΠΑΣΟΚ έχει πολύ μεγαλύτερη αντοχή από ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί. Την Κυριακή σπάσαμε το φράγμα της σιωπής και της ακινησίας» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, στην παρθενική του ομιλία, ως πρόεδρος, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, απευθύνοντας προς όλους προσκλητήριο εγρήγορσης και συσπείρωσης ενόψει και των εκλογών. «Χάσαμε το τεκμήριο της αθωότητας

και πρέπει να κερδίσουμε τα πάντα από την αρχή» είπε ο κ. Βενιζέλος κάνοντας αυτοκριτική για τα κυβερνητικά πεπραγμένα του ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνόψισε τις βασικές προτεραιότητες για το ΠΑΣΟΚ: ενότητα, ανανέωση, αξιοκρατία, υπευθυνότητα και τελικά νίκη και προσδιόρισε ως εκλογικό στόχο την πρωτιά στην επικείμενη εκλογική μάχη.

Απευθυνόμενος στα μέλη της ΚΟ, την οποία χαρακτήρισε ηρωική , καθώς όπως είπε δεν δείλιασε για να στηρίξει δύσκολα μέτρα, και σε πολλές περιπτώσεις, άδικα, είπε: «Ο κόσμος θέλει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε μια ισχυρή προοδευτική συμμαχία, που θα δώσει λύσεις».

Επιτέθηκε στα κόμματα της αριστεράς, ενώ αναφερόμενος στον στόχο της αυτοδυναμίας που επιδιώκει η Νέα Δημοκρατία, είπε χαρακτηριστικά: «Κάποιοι μιλούν για αυτοδυναμία. Εμείς θέλουμε αυτοδύναμη Ελλάδα». 

Keywords
Τυχαία Θέματα