Επιστολή προς τον κ. Μπέη

Επιστολή προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων δημοσιοποιεί ο γενικός διευθυντής της ΔΕΡΑ Τάκης Καμπύλης.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Πρoς τον  κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων κ.Παναγιώτη Μπέη

Αγαπητέ  κ. Πρόεδρε

Η σημερινή ανακοίνωση του μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων κ.Πέτρου Κωνσταντίνου για τα όσα διαδραματίζονται στον AIR 104,4 μόνο διαφωτιστική δεν είναι και για εσάς και για τα υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Άλλωστε οι ύβρεις, τα ψέμματα και οι απλοϊκές προσεγγίσεις ουδέποτε

αποτέλεσαν έναν κοινά αποδεκτό τρόπο ενημέρωσης.

Επιπροσθέτως  -σας διαβεβαιώνω- ότι ο κ.Κωνσταντίνου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μου δήλωσε ότι δεν ξέρει ακριβώς ποιά είναι η ειδικότητά τους ούτε για το ζήτημα της πολύχρονης δικαστικής διαμάχης τους με τον σταθμό «σημασία έχει ότι είναι εργαζόμενοι».

Η ουσία είναι ότι πριν δέκα χρόνια οι τρείς  ηχολήπτες υπέγραψαν  τις σχετικές συμβάσεις έργου-με τη σύμφωνη γνώμη τους- ως μουσικοί παραγωγοί για να παρακάμψουν το ΑΣΕΠ. Μετά από μερικές ανανεώσεις συμβάσεων έργου και στους τρείς,  προσφεύγουν κατά του σταθμού ζητώντας να μετατραπούν σε αορίστου χρόνου επειδή είναι ηχολήπτες παρότι υπέγραφαν συμβάσεις ως μουσικοί παραγωγοί. Το δικαστήριο (2009) δεν τους αναγνωρίζει ότι είναι αορίστου χρόνου, γι αυτό και προσφεύγουν στο Εφετείο.Και ενώ εκρεμμεί η συζήτηση στο Εφετείο, ο σταθμός προχωράει εκ νέου σε συμβάσεις εργου μαζί τους πάλι ως μουσικούς παραγωγούς.

Με τη νέα Διοίκηση του 9,84 και με το πρόγραμμα εξυγίανσης σε όλα τα επίπεδα της ΔΕΡΑ άρχισαν να αναζητούν τα όρια της εξουσίας τους οι συνήθεις: Παλαιοί εργατοπατέρες, νεόκοποι επαναστάτες και οι γνωστοί μαϊντανοί της αριστεροσύνης. Σιωπούσαν όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν το άλλοθι των διοικήσεων του 9,84 την τελευταία δεκαετία. Όλοι είχαν βολευτεί. Εργαζόμενοι ψευτοβολεύονταν, οι διοικήσεις όλων αυτών των χρόνων είχαν ήσυχο το κεφάλι τους παρότι οι παρανομίες απειλούσαν πλέον το  μέλλον του σταθμού και, κάποιοι συνδικαλιστές τα «κουκιά» τους.

Θα σας προβληματίζει πιστεύω η πρακτική τους: Παρότι τους παραπέμψατε στο ΔΣ της ΔΕΡΑ, ουδείς από αυτούς εμφανίστηκε. Αντιθέτως αναζητούν συνεχώς τρόπους να μετατρέψουν το παραπάνω ζήτημα σε αντιπαράθεση εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τέλος επιτρέψτε μου να διαμαρτυρηθώ έντονα για τη βία σε βάρος μου από την ανακοίνωση του κ.Κωνσταντίνου. Οι δικοί του ανεμόμυλοι, δυστυχώς είναι μόνο προσβολές, συκοφαντίες και, κυρίως, βία. Συστατικά στοιχεία κάθε είδους ολοκληρωτισμού.

Ευχαριστώ το σύνολο των εργαζομένων του Air για τη σημερινή τους ανακοίνωση κι εσάς και τα αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Σμβουλίου Αθηναίων για τον χρόνο σας.

Τάκης Καμπύλης

Keywords
Τυχαία Θέματα