Επιστροφή... στη Σούπερ Λίγκα

Μετά το διάλειμμα στη Σούπερ Λίγκα, με τρεις αγώνες ανοίγει σήμερα ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος και η αυλαία της 16ης αγωνιστικής. Στις 17.15 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την ΑΕΚ και ο Πλατανιάς Χανίων τον Πας Γιάννινα ενώ στις 19.30 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Λεβαδειακό.

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ

(17.15)

Ο Αστέρας θέλει με την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος τη νίκη για να αποδείξει ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά και να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του. Απ' την άλλη η Ένωση με την παρουσία δύο εκ των τριών νέων αποκτημώτων της, τον Πετρόπουλο και τον Μητρόπουλο, θέλει να ξεκολλήσει απ την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κωστούλας, Καστέλς, Ρούσσης, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Καλαντζής και Περόνε.
Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γιάγκο, Κορδέρο, Τσίτας, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Αρκούδας, Γροντής, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα (17.15)

Οι Χανιώτες απέναντι στους Γιαννιώτες θέλουν να πάρουν τους πρώτους τους τους βαθμούς για το 2013 που θα τους βοηθήσουν να παραμείνουν στην κατηγορία ενώ απ την άλλη οι δεύτεροι θέλουν τη νίκη για να αποδείξουν οτι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Μπαμπανιώτης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Πάντος, Ντάσιος, Λίλα, Κειτά, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Νικλητσιώτης, Γεωργίου, Βίλα, Ίλιτς, Ιωάννου, Αυγενικού.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός (19.30)

Οι πράσινοι παρόλα τα προβλήματά τους θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν μεγάλη ομάδα και μάλιστα απέναντι σε έναν Λεβαδειακό που θέλει να του κλέψει βαθμούς μέσα στο ΟΑΚΑ.



Keywords
Τυχαία Θέματα