Επιτέλους νίκη για τον ΟΦΗ

Η πρώτη νίκη στην φετινή Σούπερ Λιγκ είναι γεγονός για τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έσπασαν το...ρόδι έστω και αν φτάσαμε στη 10η αγωνιστική, με «θύμα» τον Αρη και σκορ 2-0. Με δέκα παίκτες από το 3' οι Θεσσαλονικείς, λόγω απευθείας αποβολής του Ελσνερ.Ο Αρης άντεξε 56 λεπτά. Σ' εκείνο το σημείο, ο ΟΦΗ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να αποδεικνύεται «χρυσή» αλλαγή.

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός άλλαξε τη μπάλα με τον Περογαμβράκη και με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Διούδη, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Στο 60', ο ΟΦΗ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ζορό και στο 71' «καθάρισε» το ματς. Επειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Ιμπε προσπάθησε να προλάβει τον Παπάζογλου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 2-0.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπούρμπος, Μακρής, Φραγκουλάκης, Κάλαϊτζιτς (36' Κουτσιανικούλης), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (67' Λαμπρόπουλος), Παπάζογλου (79' Μακουκούλα)

Αρης: Διούδης, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Ελσνερ, Ψυχογιός, Νταμαρλής (80' Παπαδόπουλος), Τάτος, Ιμπε, Σταυρόπουλος (15' Κύργιας), Τριανταφυλλάκος, Αγκάνθο (75' Μανιάς)

Keywords
Τυχαία Θέματα