Ένταση κατά τη συζήτηση στη Βουλή

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή, επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ. Τα λόγια του Σοφοκλή ότι από ασήμαντο αγώνα δεν προκύπτει ποτέ μεγάλη δόξα θύμισε στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Επεσήμανε επίσης ότι ο στερεότυπος αντιπολιτευτικός λόγος που

ενίοτε συνοδεύεται από υπερβολές, δεν συνάδει με τον δημοκρατικό πολιτικό πολιτισμό για τον οποίο θεωρητικά τουλάχιστον πασχίζει και η Αριστερά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει το ιστορικό καθήκον να βάλει τη χώρα σε άλλη ρότα και σε τέτοια ιστορικά εγχειρήματα αυτό που κάνει πραγματοποιήσιμο τον στόχο είναι η στήριξη του λαού» ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Βαρεμένος.

«Έξω από τη Βουλή θα έρθει η λύση, αρκεί ο λαός να πιστέψει στην ικανότητα του», ανέφερε η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα

Ως ένα ακόμη μετέωρο βήμα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ που ως κίνητρο έχει να καλύψει τα σαρωτικά αδιέξοδα που η ίδια αντιμετωπίζει, χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας ο υπουργός πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι η απόρριψη της θα ισοδυναμεί με παροχή νέας ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση συνεργασίας.

Υπερψηφίζουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, προσωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή.

Παρούσα θα δηλώσει η ΔΗΜΑΡ στην ψηφοφορία της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα