«Επίθεση» Μουρίνιο σε Κασίγιας!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρέθεσε συνέντευξη Τύπου εν όψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Ρεάλ με την Βαγιαδολίδ το Μεγάλο Σάββατο και εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων!

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε… κέφια, είπε πολλές ατάκες, έριξε «καρφιά» σε Κασίγιας, χωρίς να τον κατονομάζει και στα ΜΜΕ, ενώ για το μέλλον του ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν.

«Δεν έχω αποφασίσει αν θα μείνω ή αν θα φύγω. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι έχω ακόμα πέντε αγώνες πρωταθλήματος και έναν τελικό

Κυπέλλου. Από εκεί και πέρα, οι πρώτοι που θα μάθουν την απόφασή μου θα είναι η γυναίκα μου και τα παιδιά μου», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Οσο για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει για να πάρει την απόφασή του; «Θα κάτσουμε να μιλήσουμε για το μέλλον μου με τον πρόεδρο και τον Χοσέ Ανχελ Σάντσεθ, όχι ως πρόεδρος και γενικός διευθυντής με τον προπονητή, αλλά σαν φίλοι. Αυτό κάνουμε πάντα».

Ξεκαθάρισε ότι έχει αν φύγει, δεν θα στραφεί εναντίον της Ρεάλ: «Πάντα έχω φύγει με καλό τρόπο από όλες τις ομάδες μου. Ουδέποτε έχω πει κάτι αρνητικό ούτε έχω κάνει κριτική, το αντίθετο μάλιστα. Ετσι, η μέρα κατά την οποία θα φύγω από την Ρεάλ δεν θα έχει κάτι διαφορετικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα