Έσπασε την παράδοση 37 ετών η Σίτι

Μετά από 37 χρόνια η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την Αρσεναλ εκτός έδρας σε αγώνα του πρωταθλήματος με 2-0 και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «πολίτες» που είχαν να σκοράρουν στο «Emirates» από το 2007, κέρδισαν πέναλτι στο δέκατο λεπτό όταν ο Λοράν Κοσιελνί ανέτρεψε τον Εντιν Τζέκο. Ο Γάλλος αμυντικός της Αρσεναλ είδε κόκκινη κάρτα. Ο Βόσνιος ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών αλλά
αστόχησε.

Ωστόσο έντεκα λεπτά αργότερα, ο Τζέιμς Μίλνερ με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Στο 32' ο Τζέκο εξιλεώθηκε για το χαμένο του πέναλτι κάνοντας το 0-2 με προβολή ύστερα από προσωρινή απόκρουση του Σέζνι σε προσπάθεια του Τέβες.

Και η Σίτι τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες αφού στο 75' ο Βενσάν Κομπανί έκανε τάκλιν και με τα δύο πόδια στον Ουίλσιρ. Ο Λέσκοτ έδιωξε πάνω στην γραμμή σουτ του Ουόλκοτ και η Σίτι πήρε τη νίκη που την διατηρεί στο -7 από την κορυφή και την Γιουνάιτεντ. Από την πλευρά της η Αρσεναλ βρίσκεται πλέον έξι βαθμούς μακριά από την 4η Τότεναμ αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.
Keywords
Τυχαία Θέματα