«Έτοιμη»

Μετά τα μπλουζάκια του Μπαράκ Ομπάμα με σύνθημα «Ναι, Μπορούμε», την εμφάνισή τους άρχισαν να κάνουν στις ΗΠΑ t-shirts στα οποία αποτυπώνεται το πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον με τη λέξη «Έτοιμη», ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016 στις ΗΠΑ.

Τα μπλουζάκια, τα οποία λάνσαρε στην αγορά μια ανεπίσημη ομάδα υποστηρικτών της πρώην πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ με την ονομασία «Έτοιμη για την Χίλαρι», πωλούνται προς 20 δολάρια το

ένα.

Στη φωτογραφία που έχει αποτυπωθεί σε αυτά τονίζονται τα χαρακτηριστικά της Χίλαρι, όπως τα έντονα ζυγωματικά και οι γραμμές του προσώπου της.

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα σαρκαστικά σχόλια όπως: «Όχι, δεν υπάρχει κάτι το τρομακτικό σε αυτό το χαζό χαμόγελο στο πρόσωπο μιας εξωπραγματικής Χίλαρι, που επιπλέει ελαφρώς εκκεντρικά στο μπροστινό μέρος ενός t-shirt», αναφέρει το ειρωνικό σάιτ «Hot Air».
Το Slate.com γράφει πως οι σκεπτικιστές θα αναγνωρίσουν μια ομοιότητα με την ηρωίδα Κασάνδρα της τηλεοπτικής σειράς «Doctor Who». Μιας γυναίκες που έχει κάνει τόσες πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, που η επιδερμίδα της έχει φτάσει πλέον στα όριά της.

Πηγή: Huffington Post

Keywords
Τυχαία Θέματα