Ευρωεκλογές και 2ος Γύρος Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2014

Την Κυριακή 25 Μαΐου, ο Αθήνα 9.84 τροποποιεί το πρόγραμμά του. Όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του σταθμού της πόλης, στη μάχη της ενημέρωσης των πολιτών.

06.00-07.00 Γιώργος Αποστολίδης

07.00-09.00 Γιάννης Θεοδόσης και Φρόσω Ζαγορίτου

09.00 - 10.00 Νίκος Κανελλόπουλος

10.00 - 11.00 Νίκος Κανελλόπουλος και Λίλυ Καρατζαφέρη

11.00- 14.00 Άρης Τόλιος

και Τζίνα Μοσχολιού

14.00-16.00 Αλεξάνδρα Βουδούρη

16.00-19.00 Γιάννης Παπαγεωργίου και Νεκτάριος Νώτης

19.00-20.00 Βασίλης Πάικος και Νόνη Καραγιάννη

20.00 - 01.00 Νόνη Καραγιάννη

Η κρίσιμη μάχη των Ευρωεκλογών κορυφώνεται την Κυριακή στην Ελλάδα και στα περισσότερα κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από νωρίς το πρωί, πρώτη εικόνα από τα εκλογικά τμήματα, και από τις 11 η εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, με ζωντανές συνδέσεις.

Αναλύσεις για τις χώρες, στις οποίες οι Ευρωεκλογές παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, συζητήσεις με εκπροσώπους Ευρωπαϊκών κοινοτήτων στη χώρα μας για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και τις προσδοκίες τους.

Συνεντεύξεις με Έλληνες που κατοικούν στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Με τι κριτήρια ψηφίζουν οι πολίτες στις μνημονιακές χώρες, στην ανατολική Ευρώπη και στις χώρες του βορρά. Το φάντασμα της ακροδεξιάς στη Γηραιά Ήπειρο, ο ευρωσκεπτικισμός, η διαφορετικότητα και η χαρτογράφηση της αποχής. Οι γνωστοί και οι άγνωστοι της επόμενης ημέρας στον δρόμο για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η μονομαχία στον δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών στην Αθήνα και στην Αττική, στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη την Πάτρα και τον Βόλο, αλλά και στις 12 Περιφέρειες της χώρας.

Χρήσιμες πληροφορίες για τους ψηφοφόρους μπροστά στην τριπλή κάλπη. Τα σχόλια και οι αντιδράσεις των πολιτών όπως τις καταγράφουν στα social media.

Στις 19.00, μετά το κλείσιμο της κάλπης, το exit poll και οι πρώτες εκτιμήσεις.

Συνεχείς ζωντανές συνδέσεις με το Υπουργείο Εσωτερικών, τα επιτελεία των κομμάτων και των υποψηφίων και με σημεία της πόλης, όπου χτυπά η καρδιά της πρωτεύουσας.

Επίσης, οι προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία και πώς το αποτέλεσμα της Ευρωκάλπης επηρεάζει το Κίεβο και τη Μόσχα.

Και όλα αυτά συντροφιά με τις πολύχρωμες και ξεχωριστές μουσικές του Αθήνα 9.84.

Τη Δευτέρα 26 Μαΐου, μέσα από τα μικρόφωνα του Αθήνα 9.84, η μάχη της ενημέρωσης συνεχίζεται με αναλύσεις, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές, τους χαμένους και τους νικητές στην Αθήνα, την Αττική, την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα