Εξάρθρωση κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου εξάρθρωσαν κύκλωμα που εισήγαγε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Ύστερα από πολύμηνη αστυνομική έρευνα, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν αρχικά 17 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Ένας από τους συλληφθέντες, που φέρεται ως "εγκέφαλος", είχε συγκροτήσει πριν από τρία χρόνια τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία σταδιακά εντάχθηκαν οι υπόλοιποι συλληφθέντες. Ο 28χρονος προμηθευόταν μεγάλες

ποσότητες ναρκωτικών ουσιών τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε, μέσω των λοιπών μελών της οργάνωσης, στην ευρύτερη περιοχή της Χίου.

Το πρωί της Παρασκευής, συνελήφθη ως μέλος της οργάνωσης, ένας 20χρονος, ο οποίος ενέχεται στη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται άλλοι δύο Αλβανοί ηλικίας 25 και 22 ετών, κρατούμενοι των φυλακών της Χίου, οι οποίοι συντόνιζαν την προμήθεια της οργάνωσης με ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, προερχόμενες από διάφορες περιοχές της Αττικής.

Σε βάρος των 20 συνολικά συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς επίσης για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα