Εξιτήριο πήρε η Σάρον Στόουν

Η Αμερικανίδαηθοποιός Σάρον Στόουν πήρε εξιτήριο τοΣάββατο από νοσοκομείο του Μιλάνου στοοποίο διακομίστηκε, εξαιτίας δυνατώνημικρανιών που ένιωσε το βράδυ τηςΠαρασκευής. Η ηθοποιός ήταν προγραμματισμένονα παρουσιάσει ένα φιλανθρωπικό γκαλάγια το Αμερικανικό Ίδρυμα για την Έρευνατου AIDS, κάτι που έκανε μόλις οι γιατροίτης επέτρεψαν να βγει από το νοσοκομείο.

Η 55χρονη ηθοποιόςδιακομίστηκε στο νοσοκομείο με έντονουςπόνους στο κεφάλι, ενώ λίγο νωρίτεραείχε πάρει μέρος σε επίδειξη μόδας τουοίκου Fendi,

κατά τη διάρκεια της εβδομάδαςμόδας που διεξάγεται στην Ιταλία. Το2001 η Στόουν είχε περάσει μια σοβαρήπεριπέτεια με την υγεία της, όταν είχεεισαχθεί σε κλινική εξαιτίας ανευρύσματοςστον εγκέφαλο. Δυνατοί πονοκέφαλοιυπήρξαν και το 2001 η αφορμή που η γνωστήηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο,όπου αργότερα οι γιατροί ανακάλυψαν τοανεύρυσμα.

Αφού πήρε εξιτήριοαπό το νοσοκομείο του Μιλάνου, η Στόουνμίλησε σε δημοσιογράφους του ΠρακτορείουΡόιτερς, λέγοντας ότι "Σας ευχαριστώπολύ για τον ενδιαφέρον σας. Αισθάνομαικαλά και είμαι χαρούμενη που βρίσκομαιεδώ για μια τόσο σημαντική εκδήλωση.


Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα