Εξώδικο στο ΕΣΡ

Εξώδικο στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απέστειλε η Χρυσή Αυγή, καταγγέλλοντας , πως «οι ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συχνότητες προβάλλουν και σ' αυτήν την προεκλογική περίοδο πολύ περισσότερο κόμματα που έλαβαν μικρότερο ποσοστό από εκείνη και κάνει λόγο για παράνομη κι αντισυνταγματική στάση των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών μέσων.

Εν τω μεταξύ, με μία ανοικτή τους επιστολή με τίτλο «Είμαστε όλοι Έλληνες Εβραίοι» προς την βρετανική εφημερίδα «Guardian», διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί,

πολιτικοί αλλά και καλλιτέχνες από την Ευρώπη και την Αμερική, εκφράζουν την ανησυχία τους για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα και την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή.

Εξάλλου, χθες εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν όταν πορεία μοτοσικλετιστών της Χρυσής Αυγής, βρέθηκε έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στην Πατησίων. Φοιτητές και αλλοδαποί που ήταν κλεισμένοι μέσα στο Πανεπιστήμιο αντέδρασαν ρίχνοντας αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια επενέβη η αστυνομία. Μέλη της Χρυσής Αυγής πέρασαν  με δίκυκλα υβρίζοντας και χαιρετώντας ναζιστικά, μπροστά από την χθεσινή πορεία εργαζομένων στον Τύπο προς το υπουργείο Εργασίας.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα