Φιλανθρωπικό ΦούτΜπάσκετ

Την προσεχή Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού και των καλαθοσφαιριστών του ΓΑΣ "Κομοτηνή".Την προσεχή Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ιδιαίτερο φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι, μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού και των καλαθοσφαιριστών του ΓΑΣ "Κομοτηνή" σε συνεργασία με τον Δήμο.

 

Το 1ο FootBasket που έγινε το 2010, είναι ένα παιχνίδι event κατά το ποίο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν καλαθοσφαιριστές σε ένα ημίχρονο ποδοσφαίρου και ένα ημίχρονο μπάσκετ σε κλειστό γυμναστήριο.
 

Το
2ο FootBasket το οποίο θα λάβει χώρα και πάλι στο Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου και ώρα 18:30 και τα έσοδα θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

 
Την Τρίτη 3 Μαΐου και ώρα 12:00, στην αίθουσα συμβουλίων του Πολυλειτουργικού Κέντρου θα δοθεί συνέντευξη τύπου με την παρουσία του Δημάρχου Κομοτηνής, της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου καθώς και εκπροσώπων του Πανθρακικού και του ΓΑΣ "Κομοτηνή" .
Keywords
Τυχαία Θέματα