Φιλικό: Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1

Πρόβα για τον τελικό του Κυπέλλου για τον Ολυμπιακό και για τα πλέι οφ για τον Ατρόμητο, ήταν η φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Ρέντη με νικητές τους ερυθρόλευκους με 2-1.

Ο Μίτσελ δοκίμασε ενδεκάδα με βασικούς τους Κάρολ, Μοδέστο, Αμπντούν, Γκρέκο, ενώ δεν έπαιξαν ο Μέγιερι και οι Ιμπαγάσα, Μανωλάς, Φέισα που δεν είναι έτοιμοι αλλά υπολογίζονται για το βασικό σχήμα.

Ο αγώνας διεξήχθη σε 2 περιόδους των 30 λεπτών και μία των 20 λεπτών, αφού η πολλή ζέστη που επικρατούσε δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή
δύο κανονικών ημιχρόνων, από 45 λεπτά.

Μόλις στο 4' του πρώτου 30λέπτου ο Αμπντούν κινήθηκε ωραία από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Γιαννούλη, κερδίζοντας πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κώστας Μήτρογλου και άνοιξε το σκορ.

Στο 25' ο Σουμπίνιο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, στα όρια της μεγάλης περιοχής του Ολυμπιακού και εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απομάκρυνση της άμυνας των «ερυθρολεύκων», κάνοντας απευθείας σουτ και ισοφαρίζοντας.

Ο Ολυμπιακός πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ δύο λεπτά μετά, στο 17' του δευτέρου 30λέπτου. Ο Φετφατζίδης πήρε την μπάλα από δεξιά, ελίχθηκε όμορφα, την έφερε στο αριστερό, μπήκε στην περιοχή και σούταρε με φάλτσο, νικώντας τον Ράντμαν και κάνοντας το 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μοδέστο, Χολέβας, Αβραάμ, Σιόβας, Μανιάτης, Μασάντο, Γκρέκο, Αμπντούν, Φουστέρ, Μήτρογλου. Στο δεύτερο 30λεπτο αγωνίστηκαν οι Κάρολ (αντικαταστάθηκε στη συνέχεια από τον Γιαννιώτη), Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Λυκογιάννης, Σιόβας (αντικαταστάθηκε εν συνεχεία από τον Βουτσιώτη), Γκρέκο, Πίνο, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ.

Ατρομητος: Ροντρίγκεζ, Σκόνδρας, Νάστος, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Σουμπίνιο, Καλλέργης, Ουντότζι, Καραμάνος. Αγωνίστηκαν και οι Ράντμαν, Φυτανίδης, Μπρίτο, Φάμπιο, Δημούτσος, Ναπολεόνι, Σημιτσής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπάλλας, Μπάρκας.
Keywords
Τυχαία Θέματα