Δολοφονική επίθεση από ακροδεξιούς

Δολοφονική επίθεση λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αμφιάλη, με δράστη ακροδεξιό και θύμα έναν 34χρονο ράπερ, γνωστό για την αντιφασιστική του δράση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός, προτού εκπνεύσει στο Τζάνειο, κατονόμασε τον δράστη. Σύμφωνα πάντα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 45χρονος μαχαίρωσε στο στήθος τον νεαρό 34 ετών κατά τη διάρκεια συμπλοκής έξω από καφετέρια επί της Παναγή Τσαλδάρη. Αφορμή φαίνεται να στάθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Ολυμπιακού,

ωστόσο ο καυγάς επεκτάθηκε στη συνέχεια σε πολιτικά θέματα. Το θύμα, το οποίο ανήκε πολιτικά στην Αριστερά, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε, ενώ λίγο αργότερα, μετά και τη μαρτυρία του ίδιου, ο 45χρονος συνελήφθη, φέροντας πάνω του μαχαίρι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το θύμα και την παρέα του, 5-6 άνδρες και γυναίκες κυνήγησαν περίπου 25 άτομα με μαύρες μπλούζες. Η Αστυνομία αναζητά και άλλα άτομα που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση

Στον τόπο της δολοφονίας συγκεντρώθηκαν τη νύχτα περίπου 200 άτομα από τον αντιφασιστικό χώρο, ενώ προγραμματίζεται αντιφασιστική συγκέντρωση στις 6.00 το απόγευμα.

Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει, με ανακοίνωσή της, το έγκλημα και αρνείται οποιαδήποτε ανάμική της χαρακτηρίζοντας άθλιους συκοφάντες όσους την εμπλέκουν καθ' οιονδήποτε τρόπο σε αυτό. «Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη» αναφέρει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα