Φως στο τούνελ για την ΑΕΚ

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι σημαντική, η συσπείρωση στην ομάδα έχει φτάσει σε εξαιρετικό επίπεδο, αλλά τα ανοίγματα της ΑΕΚ είναι τόσα που φαντάζουν σταγόνα στον ωκεανό.

Κάτι που επιτάσσει από τον Θωμά Μαύρο να κάνει άμεσες κινήσεις προς την εύρεση λύσης. Αλλωστε, μόνο η προσωπικότητα και η αύρα του Θωμά δείχνουν ικανές σε αυτή τη φάση να αλλάξουν τα δεδομένα και να βάλουν την Ενωση σε τροχιά εξυγίανσης.

Προς αυτή τη κατεύθυνση είναι

άλλωστε και οι επαφές που έχει προγραμματίσει ο Μαύρος για το Σαββατοκύριακο με τον Πέτρο Παππά αλλά και άλλους επιχειρηματίες από τους οποίους προσδοκά να έχει θετικά αποτελέσματα (χθεσινοβραδινά σενάρια ενέτασσαν σε αυτή την κατηγορία και τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Στέφανο Μαματζή). Με τον Παππά το ραντεβού μπορεί να περιλαμβάνει στην ατζέντα μόνο ενημέρωση του πρώην μετόχου, αλλά ο Θωμάς εκτιμά πως μπορεί να τον πείσει να συνδράμει εκ νέου οικονομικά.

Ο Μαύρος έλεγε χθες στα Σπάτα πως ποντάρει πολλά σε αυτές τις επαφές, κάποιες εκ των οποίων θα ξεκινήσουν ακόμα και από σήμερα. Εκτιμά πως έχει προετοιμαστεί το έδαφος με σωστό τρόπο, ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα. Επί της ουσίας, ο Θωμάς αναζητά συμμάχους στην προσπάθειά του. Επιχειρηματίες που θα συνεισφέρουν με σημαντικά ποσά στην επίλυση των προβλημάτων της Ενωσης. Και βέβαια θα θέσουν την ομάδα σε μια νέα τροχιά, όπου θα μπορεί να ζήσει και να αλλάξει σταδιακά το μετοχικό της στάτους.

Αλλωστε, δεν είναι κρυφό πως πρόθεση του Μαύρου είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Προς αυτή την κατεύθυνση πιέζεται και από σημαντικό κομμάτι φίλων της ΑΕΚ, οι οποίοι του ζητούν να γίνει απόλυτο αφεντικό, να αναλάβει θεσμικό ρόλο και να δώσει τέλος στο αναξιόπιστο σύστημα που λειτουργεί εντός της εταιρείας λόγω της ανυπαρξίας μετόχων.

Στο μυαλό του Θωμά βρίσκεται η ιδέα της ανάληψης του διοικητικού σχήματος μέσω Πρωτοδικείου. Στην προχθεσινή συνάντηση παρών ήταν και ο Γιάννης Βούρος, που σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα έχει όπως φαίνεται σημαντικό ρόλο (ενδεχομένως με τον Μαύρο πρόεδρο και τον Βούρο διευθύνοντα σύμβουλο). Ο Μαύρος έχει κατανοήσει και συμφωνεί πάντως πως για την ΑΕΚ αποτελεί μονόδρομο η διαδικασία που θα τον χρίσει απόλυτο αφεντικό μέσα στην ομάδα.

Προτεραιότητα σε ρύθμιση και παίκτες

Μπορεί αύριο να εκπνέει το εξώδικο που έχει σταλεί στην ΠΑΕ για την εξόφληση της δόσης του άρθρου 44, αλλά όπως φαίνεται δεν πρόκειται να υπάρξει αποπληρωμή. Κι αυτό γιατί στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να δώσουν προτεραιότητα στη ρύθμιση με την Εφορία (όπου απαιτείται σημαντική προκαταβολή) για να αποκτηθεί φορολογική ενημερότητα, αλλά και την επίτευξη συμφωνιών με τους παίκτες.

Τα λεφτά από τη Λιλ ήρθαν χθες, αλλά θα είναι διαθέσιμα την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ο Δημητρέλος πήγε στον ΟΠΑΠ και βεβαιώθηκε πως η δόση θα εκχωρηθεί προς το ΟΑΚΑ.

Νέες ελπίδες για λεφτά από Ψωμιάδη

"Αν η ΑΕΚ εισφέρει στοιχεία και ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος των εποπτικών αρ
Keywords
Τυχαία Θέματα