Φωταγωγήθηκε η Αθήνα

Μετην φωταγώγηση της πλατείας Συντάγματοςαπό τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη,ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσειςτων Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στονχαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αθηναίων, τόνισε ότι η Αθήνα θαγιορτάσει φέτος τα Χριστούγεννα όπωςαρμόζει σε μια ευρωπαϊκή χώρα μεμακρόχρονο πολιτισμό, και πρόσθεσε ότικαι

φέτος όπως και πέρυσι οι εκδηλώσειςδιοργανώνονται με το χαμηλότεροοικονομικό κόστος, χωρίς ωστόσο καμίαέκπτωση στην ποιότητα τους. «Ο Δήμος πρέπεινα λειτουργεί σαν ομπρέλα για κοινωνικήαλληλεγγύη σε ολόκληρη την πόλη», είπε ο κ. Καμίνης μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9,84.

Τηνπλατεία Συντάγματος θα κοσμήσουν 16χριστουγεννιάτικα δέντρα που δημιούργησανσπουδαστές του κολεγίου ΑΚΤΟ, ενώ πλήθοςεκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν σε 30γειτονιές και 13 κέντρα πολιτισμού.

Στην πλατεία Συντάγματος ένα παγοδρόμιο 200τ.μ. περιμένει μικρούς και μεγάλους, κατοίκους κι επισκέπτες για δωρεάν βόλτες από τις 11 Δεκεμβρίου και για 25 μέρες και ώρες από τις 11.00 έως τις 21.00. Οι Athens Warriors Ice Hockey σε παραστάσεις έκπληξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα