Φθηνές αγορές

Το ταμείο είναι μείον και κανείς δεν έχει χρήματα για να ψωνίσει ακόμη και τα απαραίτητα. Γι' αυτό τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να μάθουμε να κάνουμε έξυπνες και φυσικά οικονομικές αγορές.
Με τις φθηνές αγορές ασχολείται η νέα έρευνα του Αθήνα 984 που επιμελήθηκαν η Μαρία Παύλου και η Λουκία Σανιδά και παρουσιάζεται καθημερινά αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή της Νόνης Καραγιάννη «Αθήνα σήμερα».

Την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιουλίου,

ξεκινούν και οι θερινές εκπτώσεις. Θα λήξουν στις 31 Αυγούστου. Ήδη όμως, τα καταστήματα βρίσκονται σε 10ήμερα προσφορών.

Η Λουκία Σανιδά μίλησε με καταναλωτές για το πόσο και κυρίως πως έχουν αλλάξει τις συνήθειες τους όσον αφορά τις αγορές.

Εκτός από τις προσφορές των καταστημάτων, ψάξτε ακόμη για προσφορές και για χαμηλές τιμές, στα εκπτωτικά καταστήματα με στοκ εμπορεύματα, στα outlet, στα πρατήρια, στις μεγάλες αγορές ακόμη και με προϊόντα από δεύτερο χέρι και φυσικά, στο internet.

Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες, ακολουθούν το παράδειγμα των ξένων και ψωνίζουν μέσω διαδικτύου. Επιλέγοντας με προσοχή τη διεύθυνση από την οποία θα κάνεις τις αγορές σου, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Εξάλλου, μπορείς να πετύχεις εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Η Εύη Ζωγράφου από την Ηρακλειά, είναι επαγγελματίας και τις αγορές της τις κάνει ως επί το πλείστον μέσω διαδικτύου γιατί εξοικονομεί χρήματα.

Όπως μας είπε χαρακτηριστικά, το σακί με την τροφή σκύλου την αγοράζει μέσω διαδικτύου 50 ευρώ ενώ εάν την παραγγείλει από συμβατικό κατάστημα θα πληρώσει 75 ευρώ μαζί και με τα μεταφορικά.

Το διαδίκτυο αποτελεί εργαλείο για τους καταναλωτές ακόμη κι αν τις αγορές τους θα τις κάνουν ούτως ή άλλως από κατάστημα, όπως το σούπερ μάρκετ. Αυξάνονται τα site που προσφέρουν συγκρίσεις τιμών σε διάφορα προϊόντα ώστε να μπορέσουν να ενημερώσουν και να οδηγήσουν τον καταναλωτή στις πιο οικονομικές λύσεις. Το http://www.skroutz.gr/ έχει γίνει τόπος συνάντησης χιλιάδων καταναλωτών καθημερινά προσφέροντας συγκρίσεις τιμών σε μία τεράστια γκάμα προϊόντων.

Για τις ευκαιρίες που μπορούν να εντοπίσουν οι καταναλωτές στην ιστοσελίδα του , η οποία λειτουργεί από το Φεβρουάριο του 2005, μίλησε στον Αθήνα 984, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του skroutz.gr, Γιώργος Δημητρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα