Για κακουργήματα 3 συλληφθέντες

Οι τρεις από τους 23 συλληφθέντες κατά τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, διώκονται για τα κακουργήματα της κατοχής εκρηκτικών, της διατάραξης ειρήνης, με βάση το νόμο περί κουκούλας και απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών.Οι τρεις, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Οι

17 εκ των συλληφθέντων διώκονται για τα πλημμελήματα της παράβασης του νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού, διατάραξης κοινής ειρήνης και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραπέμφθηκαν με απόφαση του εισαγγελέα στο Αυτόφωρο για να δικαστούν.

Τρεις ανήλικοι που επίσης συνελήφθησαν παραπέμφθηκαν για πλημμελήματα θα εμφανιστούν ενώπιον του εισαγγελέα Ανηλίκων.

Εν τω μεταξύ, με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από τους υγιείς φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Ανοικτό άφησε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, το ενδεχόμενο αναβολής της επόμενης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, η οποία μάλιστα συμπίπτει με τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

«Ο παραλογισμός έφτασε στα άκρα, από ορισμένους» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑ.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης άφησε αιχμές, λέγοντας πως «όταν αυτές οι ομάδες μπορούν να τα κάνουν αυτά, σημαίνει ότι και στο παρελθόν τα έκαναν και δεν τιμωρήθηκε κανείς».

Εν τω μεταξύ, σε ερώτηση προς τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ, αν ο οργανισμός θα συνεχίσει τις χορηγίες προς τη Σούπερ Λίγκα, μετά τα χθεσινά επεισόδια, ο Γιάννης Σπανουδάκης, απάντησε ότι θα εφαρμοστούν οι ρήτρες της πρόσφατης χορηγίας που υπέγραψαν ΟΠΑΠ και Σούπερ Λίγκα, οι οποίες προβλέπουν ότι δύναται να διακοπεί η χορηγία σε περίπτωση που σημειωθούν τρεις φορές εκτεταμένα επεισόδια. 

Keywords
Τυχαία Θέματα