Για το απόλυτο ο ΠΑΟ

Το απόλυτο των νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη θα επιδιώξει να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στις 22:00, απέναντι σην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 4η αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.Το σημερινό ματς αποτελεί το πρώτο πραγματικά δύσκολο παιχνίδι της σεζόν απέναντι σε μία ομάδα που όχι μόνο διεκδικεί την πρωτιά του ομίλου αλλά εφόσον κρατήσει ανέπαφη την σύνθεση της ως το τέλος της σεζόν,

προβάλλει ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πέραν του Στράτου Περπέρογλου και καλείται να βγάλει αρκετούς άσους από το μανίκι του προκειμένου να σταματήσει την ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας.

«Καλή άμυνα και εύκολα καλάθια». Αυτό είναι το σύνθημα που έδωσε ο «Ζοτς» για την αναμέτρηση καθώς η δυνατή άμυνα κόντρα σε μια ιδιαίτερη προικισμένη επιθετικά ομάδα (σ.σ σκοράρει 90 και μοιράζει 22 ασίστ κατά μ.ο) ενώ το σκορ στο ανοιχτό γήπεδο θα προσδώσει αυτοπεποίθηση στο «τριφύλλι».

Ο Κιριλένκο αποτελεί το μεγαλύτερο αστέρι της «ρωσικής αρκούδας», ωστόσο υπάρχει μια πλειάδα παικτών που τον υποστηρίζει. Μίλος Τεόντοσιτς, Βίκτορ Κριάπα, Νέναντ Κρστιτς, Αλέξέι Σβεντ και Ραμούνας Σισκάουσκας είναι μερικά από τα αστέρια της ΤΣΣΚΑ, μιας ομάδας με γεμάτο ρόστερ.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Μπάμπεργκ με στόχο να επανέλθει στις νίκες ενώ η Εφές Αναντολού αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Στο Βέλγιο οι Έλληνες της Αρμάνι καλούνται να υπερκεράσουν το εμπόδιο της Σαρλερουά, η Κάχα αντιμετωπίζει την Νανσί στη Γαλλία, η παρέα των Ρούντι Φερνάντεθ και Σερτζ Ιμπάκα ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να πάρει το «διπλό» απέναντι στην Παρτιζάν ενώ η Σιένα δίνει ένα δύσκολο τεστ απέναντι στην ισχυρότατη Μπαρτσελόνα στην Καταλωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα