Για το διπλό ο Ολυμπιακός

Το σημαντικότερο παιχνίδι της φετινής διοργάνωσης δίνει σήμερα το βράδυ ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει τη Μονπελιέ στη Γαλλία- 21:45, NET- και με νίκη μπαίνει δυναμικά στην διεκδίκηση μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Στην προσπάθεια αυτή, δεν θα μπορούν να συνδράμουν οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Τάσος Παπάζογλου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν
προβλήματα τραυματισμών.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φαίνεται πως έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει αύριο (24/10) βράδυ στο «Μοζόν» για τον κρίσιμο αγώνα κόντρα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονπελιέ.

Ο Ρόι Κάρολ φαίνεται πως έχει προβάδισμα για να υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία, έναντι του Μπάλαζ Μέγιερι. Δεξιά στην άμυνα θα ξεκινήσει ο Βασίλης Τοροσίδης, αριστερά ο Χολέμπας, ενώ Κοντρέρας και Μανωλάς θα αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο.

Στον άξονα θα είναι η τριάδα Μανιάτης - Μοντέστο και λίγο πιο μπροστά, σε ρόλο επιτελικού χαφ, ο Μασάντο.

Στην επίθεση, μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζεμπούρ, έχοντας δεξιά τον Φουστέρ και αριστερά τον Αμπντούν.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα, καθώς φανέλα βασικού διεκδικούν οι Μέγιερι, Ντιακιτέ και Γκρέκο.

Από την άλλη μεριά οι Γάλλοι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, αφού ο Αϊτ Φανά τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για τους επόμενους έξι μήνες. Επιπλέον, ο Μποκαλί αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ματς του «Γκελζενκίρχεν» και είναι τιμωρημένος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σημαντικότερο, ίσως πρόβλημα, από όλα τα παραπάνω, είναι η απουσία από τον πάγκο του προπονητή των πρωταθλητών Γαλλίας, Ρενέ Ζιράρ, ο οποίος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την άσεμνη χειρονομία στον Χουμπ Στέφενς και θα δει το ματς από την εξέδρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα