Για το διπλό ο Παναθηναϊκός

Το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, που απώλεσε με την ήττα του από τη Μακάμπι την περασμένη Πέμπτη, θα προσπαθήσει να ανακτήσει απόψε ο Παναθηναϊκός, στο Τελ Αβίβ στις 21:45.Με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1 οι «πράσινοι» έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη, αφού σε διαφορετική περίπτωση οι Ισραηλινοί θα βρίσκονται μια ακόμα επιτυχία μακριά από το Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Το «τριφύλλι» έχει αποδείξει, πως φέτος τα πηγαίνει πολύ καλύτερα μακριά από το ΟΑΚΑ,

όπου εμφανίζεται περισσότερο συγκεντρωμένο, όμως το «Γιαντ Ελιάου», το γήπεδο της Μακάμπι, θεωρείται -όχι άδικα- ως μια από τις πιο «καυτές» έδρες στην Ευρώπη. Επομένως, στους παίκτες τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αρκεί απλώς να είναι καλοί, αφού με μια μέτρια εμφάνιση αποκλείεται να βγουν ζωντανοί.

Το θετικό για τον πολυνίκη Σέρβο τεχνικό των «πρασίνων» είναι το γεγονός, πως δεν ανησυχεί για κάποιον σοβαρό τραυματισμό παίκτη του, όμως και στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει όλα τα πρώτα ονόματα του ρόστερ του στη διάθεσή του.


Στις 19:00 διεξάγεται και ο τρίτος αγώνας της σειράς ανάμεσα σε Ούνιξ Καζάν και Μπαρτσελόνα. Με νίκη των Καταλανών στη Ρωσία, θα γίνουν η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης και θα περιμένουν στον ημιτελικό της 11ης Μαΐου το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Σιένα (1-1).

Keywords
Τυχαία Θέματα