Η μπάλα γυρίζει, το 4-1...γυρίζει;

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται το βράδυ στις 21:45 Novasports1 στη Μαδρίτη τη Ντόρτμουντ στη ρεβάνς του 4-1 της Γερμανίας για τα ημιτελικά του Champions League.

Η εικόνα του πρώτου αγώνα δίνει την εντύπωση πως η Ντόρτμουντ θα έχει μία θεωρητικά εύκολη αποστολή, υπερασπιζόμενη το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Όμως η βαριά φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κάνει πολλούς να πιστεύουν πως το 4-1 της Βεστφαλίας στο «Μπερναμπέου» απόψε το βράδυ μπορεί να ανατραπεί.

Εξάλλου η «βασίλισσα» το έχει ξανακάνει
τρεις φορές στο παρελθόν, έχοντας μετρήσει τρία ή και τέσσερα γκολ στα Κύπελλα Ευρώπης. Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα έχει στη διάθεσή του τον Κριστιάνο Ρονάλντο παρότι έλειψε από το ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο, λόγω ενοχλήσεων, αλλά αναμένεται να λείψουν και πάλι οι Μαρσέλο και Άλβαρο Αρμπελόα αν και ο τελευταίος εξέτισε την τιμωρία του στο πρώτο ματς.

Στη Ντόρτμουντ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λούκας Πιστσέκ, που είχε αποχωρήσει στη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού λόγω τραυματισμού.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Άγγλος Χάουαρντ Γουέμπ. Στο όριο των καρτών είναι για τη Ρεάλ Μαδρίτης οι Σέρχιο Ράμος και Μικαέλ Εσιέν και για τη Ντόρτμουντ ο Κέβιν Γκρόσκροϊτς.
Keywords
Τυχαία Θέματα