Θα πάρουμε τη δόση Μαρτίου

Δεν υπάρχει εμπλοκή στο θέμα της διαθεσιμότητας δήλωσε ο υπ. Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά, τον οποίο ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του Εurogroup και τις επαφές του με τους επικεφαλής της τρόικας.

Ο υπουργός Οικονομικών επιβεβαίωσε ότι οι συζητήσεις επικεντρώνονται στο θέμα του δημοσίου και επισήμανε ότι «τα θέματα είναι

ακόμη ανοιχτά», εκτίμησε, πάντως, ότι «η χώρα μας θα πάρει τη δόση Μαρτίου». Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση του πρωθυπουργού με την τρόικα θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την ολοκλήρωση του νέου κύκλου επαφών της τρόικας με τους υπουργούς.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η συνάντηση των επικεφαλής της τρόικας, με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, με φόντο τις προτάσεις του διοικητή του ΙΚΑ, για δημιουργία εθνικού φορέα συνταξιοδότησης, που θα καλύπτει όλους τους εργαζόμενους της χώρας, και με σύνταξη για όλους στα 360 ευρώ, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Οι δανειστές μας συναντήθηκαν επίσης με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος έθεσε το θέμα της ρύθμισης για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, που θα κλείσει οριστικά στο κρίσιμο ραντεβού της Παρασκευής, με το Προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Keywords
Τυχαία Θέματα