«Η Ελλάδα και η ΝΔ θα τα καταφέρουν»

Την πεποίθηση ότι τόσο η ΝΔ όσο και η Ελλάδα θα τα καταφέρουν εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Σταύρος Δήμας στην Εθνική Εκλογική Συνδιάσκεψη του κόμματος. Παράλληλα, έκανε λόγο για τρία ανησυχητικά και τρία ενθαρρυντικά στοιχεία.

Πρώτο ανησυχητικό στοιχείο, σημείωσε, ήταν ότι χθες δημοσιεύθηκε μία δημοσκόπηση στη Γερμανία με το 60% των Γερμανών να θέλει την απομάκρυνση

της Ελλάδας από την Ευρώπη. Δεύτερο ανησυχητικό, συνέχισε, είναι ότι δεν δόθηκε ολόκληρη η δόση του Απριλίου. Τρίτο ανησυχητικό σημείο είναι οι δηλώσεις των ευρωπαίων παραγόντων και του ΔΝΤ, ότι αν δεν τηρηθούν οι όροι της δανειακής σύμβασης, δεν θα γίνει η εκταμίευση των χρημάτων.

Από την άλλη, τόνισε ότι υπάρχουν και θετικά μηνύματα, όπως η προοπτική νίκης της Νέας Δημοκρατίας μετά την συμπαράταξη. Δεύτερο ενθαρρυντικό σημείο, συμπλήρωσε, είναι η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Ευρώπη και η θετική αποδοχή που είχαν οι προτάσεις για αλλαγές στην οικονομική πολιτική. Τρίτο θετικό σημείο υποστήριξε ότι είναι οι αλλαγές στην ίδια την Ευρώπη στην κατεύθυνση της ανάπτυξης.

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα