Η επιστροφή της Μαρσέιγ...


Προκρίθηκε για πρώτη φορά στην "8άδα" απο το 1993. Απο την χρονία που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης. Τότε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ήταν ο αρχηγός της Μαρσέιγ. Τώρα είναι ο προπονητής της. Και καλείται να την (ξανά)πάει όσο πιο... μακριά γίνεται.
Για να συμβεί αυτό πέρα απο ικανότητα χρειάζεται και τύχη. Η Μαρσέιγ φαίνεται φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ να την έχει. Σε περίσσευμα... Προκρίθηκε μάλλον συγκυριακά στους "16" (σε βάρος του Ολυμπιακού). Προκρίθηκε με... άστρο και στα προημιτελικά, σε βάρος της Ίντερ. Νίκη στη Μασσαλία με 1-0 στις καθυστερήσεις. Γκολ-πρόκριση
μετά το 90΄και απόψε, στο Μιλάνο. Σε μια γλυκιά ήττα (2-1) απο εκείνες που το φινάλε σε βρίσκουν να της πανηγυρίζεις και μάλιστα δικαίως.
Καλύτερη ήταν η Ίντερ. Αλλά αυτό και αν είναι κάτι που δεν θα το θυμάται κανείς. Πόσο μάλλον σε μια σεζόν που η καταστροφή ολοκληρώθηκε για τους Νερατζούρι. "Εξω" απο κάθε στόχο πια. Και το πιθανότερο; Χωρίς καν ένα εισιτήριο για τα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης σεζόν...  
Για την ιστορία: Η Ίντερ προηγήθηκε με γκολ του Ντιέγκο Μιλίτο στο 75'. Και το 1-0 έστελνε τον αγώνα στην παράταση. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως οι Γάλλοι ισοφάρισαν με τον Μπραντάο. Ο Πατσίνι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι απλά έγραψε το τελικό 2-1.
Ιντερ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Σέζαρ, Ζανέτι (c), Λούσιο, Μαϊκόν, Σάμουελ, Ναγκατόμο, Στάνκοβιτς, Σνάιντερ (58' Ομπι), Πόλι (74' Καμπιάσο), Φορλάν (58' Πατσίνι), Μιλίτο.
Μαρσέιγ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Μανταντά (c), Αθπιλικουέτα, Ν' Κουλού, Μορέλ, Ντιαβαρά, Ντιαρά, Μ' Μπια, Αμαλφιτανό, Ρεμί (88' Μπραντάο), Αντρέ Αγιού (95' Μπρασιλιάνο), Βαλμπουενά (76' Σεϊρού).
Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)
Keywords
Τυχαία Θέματα