Η Κάρλα Μπρούνι και η... εγκυμοσύνη

Στο πολιτιστικό κέντρο Πομπιντού παραβρέθηκε την Τρίτη η σύζυγος του Γάλλου προέδρου Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, όπου οι παρευρισκόμενοι κυρίως ασχολήθηκαν με τη... σιλουέτα της. Στα ερωτήματα των δημοσιογράφων εάν είναι έγκυος, απάντησε «ευχαριστώ που ήλθατε για να υποστηρίξετε την προσπάθεια κατά του αναλφαβητισμού», αρνούμενη να μπει σε μια τέτοια συζήτηση.

Περιστοιχισμένη από τους υπουργούς Πολιτισμού και Παιδείας και με τη συμμετοχή
της Μπερναντέτ Σιράκ, συζύγου του πρώην προέδρου, η Κάρλα Μπρούνι εγκαινίασε σήμερα ένα πρόγραμμα κατά του αναλφαβητισμού, που φιλοδοξεί να ξεκινήσει το Ίδρυμα που φέρνει το όνομά της.

Σχετικά με την εγκυμοσύνη της που έχει αρχίσει να προκαλεί την περιέργεια του κοινού, έμμεση θετική απάντηση έδωσε η Μπερναντέτ Σιράκ λέγοντας ότι το γεγονός της προκαλεί ευχαρίστηση και είναι σίγουρη ότι «την ίδια ευχαρίστηση νοιώθουν και οι Γάλλοι».

Τη σιωπή που κρατά το προεδρικό ζευγάρι για το θέμα, αρνούμενο να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, έσπασαν σήμερα οι γονείς: Ο πατέρας του προέδρου Παλ Σαρκοζί επιβεβαίωσε τηλεφωνικά το γεγονός στην γερμανική εφημερίδα Μπιλντ: «Ο Νικολά και η Κάρλα δεν θέλουν να μάθουν εάν είναι αγόρι ή κορίτσι, αλλά εγώ ξέρω ότι είναι κορίτσι και ότι θα είναι το ίδιο όμορφη με την Κάρλα», είπε.

Αλλά και η ιταλική εφημερίδα Λα Στάμπα επιβεβαίωσε το γεγονός επικαλούμενη δηλώσεις της μητέρας της Κάρλας στο Τορίνο.

Ο γάλλος πρόεδρος έχει ήδη τρία αγόρια από τις δύο πρώην συζύγους του, ενώ η Κάρλα έχει έναν δεκάχρονο γιο με τον φιλόσοφο Ραφαέλ Εντοβέν.
Keywords
Τυχαία Θέματα