Η Ντ. Μπακογιάννη στον ΑΘΗΝΑ984

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε στις 16/11 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη.

Μεταξύ άλλων, είπε:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για τα κόμματα, διότι πρέπει να προσγειωθούν ανωμάλως... Παρουσιάζεται σήμερα -και αυτός είναι ο μεγάλος μου φόβος-, μία εικόνα στη Βουλή των Ελλήνων, ότι πριν καν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης αυτή η κυβέρνηση, έχει αρχίσει
να υπονομεύεται. Από τη μία μεριά, αρχίζουν τα όργανα της διαδοχής στο ΠαΣοΚ, μένει ή φεύγει ο κ. Παπανδρέου. Και από την άλλη μεριά, μία Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει τεράστιο πρόβλημα στρατηγικής, διότι θέλει να είναι αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση... Αυτή η κυβέρνηση θα είναι "γέφυρα" της πραγματικής αλλαγής του ελληνικού πολιτικού σκηνικού...».

* Για διαγραφή Σ. Χατζηγάκη:

«Οι λογικές των διαγραφών από τη Νέα Δημοκρατία δεν είναι σοβαρά πράγματα. Την ώρα που η χώρα κλονίζεται, οι αρχηγοί παίζουν το παιχνίδι της δεκαετίας του '80. Τελείωσε αυτή η ιστορία... Όταν ψυχορραγεί ένα σύστημα, δείχνει τον χειρότερό του εαυτό...».

* Για δηλώσεις Σ. Χατζηγάκη «περί κουκουλοφόρων του διαδικτύου»:

«Μιλάμε για ένα συγκεκριμένο μπλογκ, το "antinews", το οποίο είναι το "μακρύ χέρι του στενού σαμαρικού περιβάλλοντος". Περί αυτού μιλάμε και αυτό κυρίως κάνει αυτή τη δουλειά. Τα υπόλοιπα είναι βοηθητικά. Οι άνθρωποι που είναι εντός Νέας Δημοκρατίας εκλαμβάνουν τα γραφόμενα σε αυτό το μπλογκ ως την κρυφή βούληση ή ερμηνεύουν με αυτό τον τρόπο τις βαθύτερες σκέψεις του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό είναι το πρόβλημα στο συγκεκριμένο μπλογκ...
Η μη υπογραφή των κειμένων είναι το πρόβλημα. Είναι ένα ευρύτερο, όμως, θέμα που απασχολεί ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα του διαδικτύου. Το διαδίκτυο είναι ένας θησαυρός, είναι το πιο σοσιαλιστικό εργαλείο που έχει ποτέ εφευρεθεί και είμαι μεγάλη οπαδός του. Στο τέλος - τέλος, κανένας κύριος από τα μπλογκ δεν μπορεί να σου κάνει ζημιά, εάν εσύ είσαι αποφασισμένος να υπερασπιστείς τη θέση σου...».

* Για ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Σ. Χατζηγάκη:

«Δεν έχω συζητήσει με τον κ. Χατζηγάκη. Είναι βέβαιο ότι οι κεντρογενείς αντιλήψεις του κ. Χατζηγάκη συμπίπτουν με αυτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας...».
«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα