Η συγνώμη του Φέτελ

Συγνώμη ζήτησε από την Red Bull ο Σεμπάστιαν Φέτελ για την απόφαση του να αγνοήσει τις οδηγίες της ομάδας του και να προσπεράσει τον ομόσταβλό του, Μαρκ Γουέμπερ στο Γκραν Πρι της Μαλαισίας.


Το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ δήλωσε: «Είπε στα μέλη της ομάδας πως δεν μπορεί να γυρίσει το χρόνο πίσω, αλλά παραδέχτηκε πως αυτό που έκανε ήταν λάθος. Ζήτησε συγγνώμη στην ομάδα και σε κάθε μέλος του σταφ ξεχωριστά, καθώς

αναγνωρίζει τη σημασία της ομάδας και ότι το να είσαι μέλος της είναι απαραίτητο στοιχείο για να διεκδικείς πρωταθλήματα.

Μιλήσαμε και με τους δύο πιλότους και το θέμα θεωρείται λήξαν. Ο Φέτελ είναι ειλικρινής τύπος και φαινόταν ότι είχε καταλάβει πως έκανε λάθος. Πιστεύω πως η συγγνώμη του ήταν αληθινή».

Για τη στάση του Μαρκ Γουέμπερ, είπε: «Πρόθεση της ομάδας ήταν να κερδίσει ο Μαρκ. Είναι αρκετά ώριμος για να ξέρει πως δεν υπήρχε καμία κακή πρόθεση από τη Red Bull για να δημιουργηθεί ένα τέτοιο ζήτημα. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα συνεχίσει να οδηγεί κανονικά μαζί μας φέτος. Δεν περιμένω πως θα περάσει και τα Χριστούγεννα με τον Φέτελ, αλλά είμαστε επαγγελματίες και όλοι θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα