Ισόπαλη (1-1) η εθνική με το Βέλγιο

Έχει δρόμο μπροστά της η εθνική ομάδα ποδόσφαιρου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε στο φιλικό παιχνίδι με το Βέλγιο (1-1) ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα ως το Euro του καλοκαιριού. Ισοπαλία 1-1 για την Εθνική Ελλάδας στο φιλικό κόντρα στο Βέλγιο, σε ένα ματς που θα θυμούνται μόνο Καρνέζης και Φορτούνης αφού συνδυάστηκε

με το ντεμπούτο τους.
Νωθρό και υποτονικό σχεδόν καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ευτύχησε να προηγηθεί με τον Σαλπιγγίδη στο 9' που εκμεταλλεύτηκε δώρο της αντίπαλης άμυνας, αλλά ανταπόδωσε το δώρο στο 32' επιτρέποντας στον Τσάντλι να ισοφαρίσει. Το Βέλγιο απο το 62΄έπαιξε με δέκα λόγο αποβολής του Λόμπαρτς.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης (46' Κυριάκος Παπαδόπουλος), Χολέμπας, Φωτάκης (64' Χριστοδουλόπουλος), Μανιάτης (46' Καραγκούνης), Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (46' Φορτούνης), Γκέκας (86' Φετφατζίδης), Σαμαράς (77' Αθανασιάδης).
Στον πάγκο: Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Μάκος, Λυμπερόπουλος.

ΒΕΛΓΙΟ: Μινιολέ, Αλντερβέιρελντ, Βερμάελεν, Κομπανί, Λόμπαρτς, Ντεφούρ (82' Ναϊνγκολάν), Αζάρ (46' Λουκακου), Φελαϊνί, Μιραλάς (64' Βερτόνγκεν), Βίτσελ (57' Ντεμπελέ), Τσάντλι.
Στον πάγκο: Κουρτουά, Ζιλέ, Σιμάν, Ντε Καμάργκο, Σίμονς, Ντε Μπρούινε, Ντε Σελά.


Διαιτητής: Στάλχμαρ (Σουηδία). Βοηθοί: Φλινκ (Σουηδία), Βάρνμαρκ (Σουηδία).

Keywords
Τυχαία Θέματα