Ισοπαλία 2-2 στο Ηράκλειο

Ισόπαλοι 2-2 ήρθαν Παναθηναϊκός και ΟΦΗ στο Ηράκλειο, καθώς οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς, τα γκολ και τις εντυπώσεις στο παιχνίδι που έγινε για την 8η αγωνιστική της Σουπερλίγκας.
Ο ΟΦΗ έφτασε τους 10 βαθμούς ενώ ο Παναθηναϊκός
τους εννέα και έχασε κι άλλο έδαφος στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση του αγώνα. Ο Σισοκό άνοιξε τη μπάλα στον Χουχούμη, αυτός έκανε την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά, ο Τοτσέ πρόλαβε τον στόπερ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 
Ο ΟΦΗ μετά το γκολ που δέχτηκε είχε την κατοχή της μπάλας και στο 27' ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από γέμισμα του Μονιάκη, ο Παπάζογλου κέρδισε τον Βελάσκες στον αέρα και ο επερχόμενος Κουτσιανικούλης, ξέφυγε από τον Χουχούμη και με κεφαλιά πρόλαβε τον Καρνέζη.
Στο επόμενο λεπτό, ο Ζέκα πάσαρε κάθετα στον Μαρίνο από δεξιά, αυτός γύρισε παράλληλα στον Μαυρία, εκείνος σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Τοτσέ και κατέληξε στα δίχτυα του Γουναρίδη.
Όμως ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 72'! Ο Ζαχαράκης με ωραία σέντρα βρήκε τον Παπάζογλου ο οποίος με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη κάνοντας το 2-2.
Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ: Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Σόουζα, Κουρδάκης, Λαμπρόπουλος (85' Μπανούσης), Ιωαννίδης (46' Βιτώρος), Βερόν, Παπάζογλου (82' Περογαμβράκης), Σίσιτς, Κουτσιανικούλης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σισόκο, Πίντο (66' Λαγός), Βιτόλο, Μαυρίας (61' Κουίνσι), Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Ζέκα (78' Χριστοδουλόπουλος), Μαρίνος, Χουχούμης, Βελάσκες
Keywords
Τυχαία Θέματα