Ήττα 2-0 για τον Παναθηναϊκό

Αγνώριστος σε σχέση με το φιλικό απέναντι στη Λάτσιο, παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο Carrow Road απέναντι στη Νόριτς και ηττήθηκε με 2-0.

Αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία, αλλά και στην ανάπτυξη, ηττήθηκε 2-0 από τη Νόριτς, χάρη σε δύο γκολ του Μπράντλεϊ Τζόνσον, ο οποίος πέρυσι είχε σκοράρει μόλις μία φορά στην Premier League.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν τα φιλικά με μία νίκη (επί του Ηρακλή) Ψαχνών και πλέον καλούνται να παρουσιαστούν έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό (18/8).

Δεδομένου του γεγονότος ότι το αγγλικό και το ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα, οι παίκτες των δύο ομάδων προτίμησαν να μη βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά. Αυτό είχε ως συνέπεια να παιχτεί κακό -ποιοτικά- ποδόσφαιρο και οι όποιες ευκαιρίες να προέρχονται μόνο από στημένες φάσεις. Οπως το γρήγορο γκολ του Τζόνσον στο 4', που εκμεταλλεύθηκε λάθος έξοδο του Καπίνο. Οπως και η διπλή χαμένη ευκαιρία του Παναθηναϊκού με τους Σίλντενφελντ (απομάκρυνση πάνω στη γραμμή) και Ντίνα (δοκάρι).

Με τον Λαγό να αντικαθιστά τον τραυματία Ζέκα στο χώρο του κέντρου, οι πράσινοι δεν είχαν την ίδια καλή ανάπτυξη, όπως στο παιχνίδι με τη Λάτσιο στη Λεωφόρο. Το κακό πρώτο ημίχρονο από τους Μπαϊράμι - Μέντεζ και τα πολλά αβίαστα λάθη στις μεταβιβάσεις από τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, στέρησαν από την ομάδα τη δυνατότητα να κάνουν τον αντίπαλο να τους αισθανθεί.

Από την άλλη, οι βρετανοί, οι οποίοι κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα στο γήπεδό τους με αντίπαλο την Εβερτον, δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο στο πρώτο μέρος, πέρα από το γκολ και μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Χούπερ στο 17'

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Γιάννης Αναστασίου αντικατέστησε τον Καρέλη με τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης, σε μια προσπάθεια να πάρει ο Σουηδός λεπτά στα πόδια του, αλλά και με την ελπίδα να γίνει πιο απειλητικός ο Παναθηναϊκός, όμως σε δύο περιπτώσεις φάνηκε ο βαθμός ανετοιμότητάς του. Τόσο στην αναιμική κεφαλιά του στο 61', όσο και στο τετ α τετ με τον Ράντι στο 72'.

Νωρίτερα (στο 59'), οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να παραβιάσουν για 2η φορά την εστία του τριφυλλιού, όταν και πάλι ο Τζόνσον με κεφαλιά εξέθεσε την άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά και τον Καπίνο που ήταν εκτός θέσης. Οι άγγλοι είχαν άλλες τρεις ευκαιρίες στο τέλος να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ, αλλά Σίλντενφελντ - Καπίνο και τύχη κράτησαν το σκορ στο 2-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Καπίνο, Μαρινάκης (85' Σπυρόπουλος), Κουτρουμπής (63' Τριανταφυλλόπουλος), Σίλντενφελντ (78' Δώνης), Νάνο, Λαγός, Μέντες, Αμπεΐντ (74' Χουχούμης), Καρέλης (46' Μπεργκ), Μπαϊράμι (90' Μουζακίτης), Ντίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα