Και η Μπάρτσα πλησιάζει

Μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ένα τεράστιο +10, απο την Μπαρτσελόνα στον δρόμο για την κατάκτηση του Ισπανικού πρωταθλήματος. Μια διαφορά που δώδεκα αγωνιστικές πριν απο το φινάλε σχεδόν ανάγκασε τον προπονητή της Μπάρτσα, Πεπ Γκουαρντιόλα να παραδεχθεί το... αυτονόητο. Όμως στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν λες ποτέ. Μέσα σε τέσσερις μέρες η "Βασίλισσα" έχασε ισαριθμούς βαθμούς. Η διαφορά έπεσε στους έξι και η Μπαρτσελόνα που θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ στο Καμπ Νου ελπίζει ξανά...
Η νέα
απώλεια της Ρεάλ Μαδρίτης προέκυψε το βράδυ της Τετάρτης στο "Κίτρινο Υποβρύχιο". Η Βιγιαρεάλ σταμάτησε την ομάδα του Μουρίνιο (1-1) δίνοντας πλέον άλλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Για την ιστορία πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι σε αυτό το ματς συμπλήρωσε 100 γκολ με την φανέλα της "Βασίλισσας" ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 5-3 το βράδυ της Τρίτης την Γρανάδα σε μια αναμέτρηση επίσης "ιστορική" μιας και ο Λίο Μέσσι με το χατ τρικ που πέτυχε έφτασε στα 234 γκολ με την "Μπλαουγκράνα". Έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου ξεπερνώντας τον Θέσαρ Ροδρίγκεθ (232 γκολ)
Keywords
Τυχαία Θέματα