Ένταση με προσβολές και απειλές

Απίστευτη ένταση, με προσβολές, απειλές και καταγγελίες, στη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής για τη «λίστα Λαγκάρντ» όπου από το πρωί καταθέτει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Τελευταία πράξη η επεισοδιακή αποχώρηση από την αίθουσα του Ηλία Κασιδιάρη, τον οποίο, λίγο πριν, είχε ανακαλέσει στην τάξη ο πρόεδρος της επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς με
τους οποίους απευθύνθηκε προς τον κ. Βενιζέλο. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έφυγε ωρυόμενος από την αίθουσα, ενώ δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά του κ. Μαρκογιαννάκη.

Νωρίτερα, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε κατηγορήσει τον βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ότι επιχειρεί να προστατέψει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου, υποχρεώνοντας τον πρόεδρο της Επιτροπής να διακόψει τη συνεδρίαση.

Στο διάστημα αυτό, ο κ Βενιζέλος βγήκε στο διάδρομο της Βουλής, κάνοντας τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, να μιλήσει για «προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα, που μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει».
Keywords
Τυχαία Θέματα