Κερδισμένος ο ΠΑΟΚ

Η τέταρτη φετινή νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ (1-0) έδωσε άλλη "δυναμική" στον Δικέφαλο του Βορρά. Και πλέον ο ΠΑΟΚ βλέπει ως και... αστεράκια. Διότι Παναθηναίκός και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στην αναμέτρηση που άνοιξε την πρώτη "ημέρα" των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.Ο ΠΑΟΚ λοιπόν μείωσε στους δύο βαθμούς τη
διαφορά απο τον Παναθηναϊκό και ελπίζει βάσιμα στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης πέτυχε το γκολ της νίκης για τον Δικέφαλο του Βορρά στο 87'. Τιμώρησε την ΑΕΚ που ήταν καλύτερη (αλλά και άστοχη) ειδικά στο δεύτερο μέρος.

ΠΑΟΚ (Λάσλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Λάζαρ (67' Ίβιτς), Λίνο (74' Γεωργιάδης), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (79' Νιμανί), Αθανασιάδης
ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Κοντοές, Γεωργέας, Φούντας, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο, Σιαλμάς (82' Λαγός), Λυμπερόπουλος (86' Μπέλεκ)

Με προβάδισμα τεσσάρων βαθμών μπήκε ο Παναθηναϊκός στα πλέι-οφ. Το μισό όμως το.. σκόρπισε απο τα πρώτα ενενήντα λεπτά. Η εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο έβαλε τους πράσινους σε "μπελάδες".  Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν με τον Πίτου Γκαρσία στο 4' και άντεξαν στην πίεση του «τριφυλλιού» στο δεύτερο μέρος, αφού η ανωτερότητα του Παναθηναϊκού μεταφράστηκε μόνο σε πολλές χαμένες ευκαιρίες και στο γκολ της ισοφάρισης που ήρθε από τον Τοτσέ στο 55'.
Έχει «ψωμί» ακόμα

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα (59'Καραγκούνης), Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης (66' Νίνης), Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον (46' Κουίνσι), Τοτσέ
Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόδρας, Οικονόμου (66' Νάστος), Τόμας, Φυτανίδης, Καραμάνος, Σφακιανάκης, Πίτου Γκαρσία (57' Ιγκλέσιας), Επστάιν, Δημούτσος, Μπρίτο (57' Μήτρογλου)
Η βαθμολογία των πλέι οφ
1. Παναθηναϊκός 5
2. ΠΑΟΚ 3
3. Ατρόμητος 1
4. ΑΕΚ 0

Η επόμενη αγωνιστική
(Δευτέρα 7 Μαίου)
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (17.45)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (20:00) 
Keywords
Τυχαία Θέματα