Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου «Ο κοκκινολαίμης»

Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου του Τζο Νέσμπο («Ο Κοκκινολαίμης») της εκπομπής του Αθήνα9.84 «Με δύναμη από την Πειραιώς», με την Νίκη Λυμπεράκη και την ΑγγελικήΠανταλέων.

Λίγα λόγια για το βιβλίο.

Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τον ντετέκτιβ ΧάριΧολ. Μια γκάφα που κάνει εν ώρα υπηρεσίας προκαλεί δημόσιο διασυρμό και η υπηρεσίατου τον μετακινεί και του αναθέτει μια ανιαρή παρακολούθηση νεοναζιστών στοΌσλο. Δεν θα περάσει πολύς καιρός και ο Χάρι θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένανκόσμο παράνομου εμπορίου όπλων,

απάνθρωπων κακοποιήσεων, σεξουαλικών εκβιασμώνκαι δολοφονιών. Η έρευνά του τον οδηγεί πίσω στη ζοφερή περίοδο της νορβηγικήςιστορίας - τότε που τα μέλη της κυβέρνησης συνεργάστηκαν με τους ηγέτες τηςναζιστικής Γερμανίας και τα νορβηγικά στρατεύματα πολέμησαν για τον Χίτλερ στοΑνατολικό Μέτωπο. Και καθώς η έρευνά του προχωρά και τα πτώματα πληθαίνουν,γίνεται φανερό πως ο δολοφόνος είναι αποφασισμένος να υπηρετήσει τη δική τουδικαιοσύνη. Ποιος είναι όμως; Και πώς συνδέονται όλα αυτά τα γεγονότα πουσυνέβησαν πριν από πενήντα χρόνια; Ένα πράγμα πάντως είναι σίγουρο: κάποιοςπρέπει να τον σταματήσει.

Η συμμετοχή και η κλήρωση στην εκπομπή «Με δύναμη απότην Πειραιώς» με την Νίκη Λυμπεράκη και την Αγγελική Πανταλέων: Καθημερινά στις10 το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κερδίστε,kerdiste