Κινητοποιήσεις, απεργίες και καταλήψεις

Σε κινητοποιήσεις, απεργίες και καταλήψεις βρίσκονται τα υπουργεία Υγείας, Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, η Γραμματεία Δημοσίων Έργων, η αποκεντρωμένη Διοίκηση ΑΤΤΙΚΗΣ αλλά και οι αποκεντρωμένες διοικήσεις και Περιφέρειες όλης της χώρας καθώς και τα περισσότερα Δημαρχεία σ' ολόκληρη τη χώρα.

Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και εντείνονται τις επόμενες ημέρες εν όψει και της 4ωρης στάσης εργασίας της ΑΔΕΔΥ

που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη η πλειοψηφία της οποίας παρέμεινε στη απόφαση παρά τις έντονες πιέσεις που δέχτηκε από πολλές Ομοσπονδίες και σωματεία.

Ήδη οι εργαζόμενοι στην αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής έχουν πάρει απόφαση για 24ωρη απεργία αύριο και συγκέντρωση στο κτίριο της Διοίκησης (Κατεχάκη 54) καθώς και για 4ωρη στάση εργασίας για την το πρωί της Πέμπτης η οποία συμπληρώνει την 4ωρη στάση της ΑΔΕΔΥ και μετατρέπεται σε 24ωρη Απεργία και έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή στις 8:30 το πρωί και παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Διοίκησης (Κατεχάκη 54).

Οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση για αύριο Τετάρτη και απεργιακές συγκεντρώσεις στη Γραμματεία Δημοσίων Έργων (Χαριλάου Τρικούπη) και έξω από κτίριο του ΥΠΕΚΑ (Αμαλιάδας 17) στις 7:00π.μ.

Οι υπάλληλοι που ανήκουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων απήργησαν σήμερα και αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση για αύριο Τετάρτη και νέα Γενική Συνέλευση στις 11:00 π.μ. για να αποφασιστεί η συνέχιση των κινητοποιήσεών τους.

Αποφάσεις για συνέχιση των κινητοποιήσεων και καταλήψεις έχουν λάβει οι συνελεύσεις των συλλόγων εργαζομένων στα ΑΕΙ-ΤΕΙ όλης της χώρας ενώ συνεχίζονται οι καταλήψεις των Περιφερειών και των Δημαρχείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα