«Κλείνουν» οι μεταγγραφές στον ΟΣΦΠ

Έτοιμοι να "κλείσουν" τα πρώτα μεταγραφικά "μέτωπα" είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Η επιστροφή του προέδρου των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη στην Ελλάδα, δρομολόγησε εξελίξεις στις υποθέσεις που σχετίζονται με την ενίσχυση της ομάδας του Πειραιά στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο ισχυρός άνδρας των «Πειραιωτών» φέρεται να έχει «ανάψει το πράσινο φως» για την
απόκτηση των Κοστάντζο, Σάντσες και Μαρκάνο.Ο 30χρονος Αργεντινός γκολκίπερ της Βασιλείας, Φράνκο Κοστάντζο έχει συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 800.000 ευρώ, poy θα αυξάνονται στο ένα εκατομμύριο ευρώ με τα πριμ. Θεωρείται θέμα ημερών να έρθει στην Ελλάδα για να ενταχθεί στο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδας.Ο Κολομβιανός αμυντικός χαφ της Βαλενσιέν, Κάρλος Σάντσες είναι ο εκλεκτός για τη μεσαία γραμμή. Η προσφορά του Ολυμπιακού προς τη γαλλική ομάδα φθάνει τα 2.200.000 ευρώ. Ένα ποσό το οποίο αναμένεται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Βαλενσιέν, ώστε προχωρήσει η υπόθεση της μεταγραφής του Σάντσες στους «ερυθρόλευκους».Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει αποκτήσει το θέμα της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού της Βιγιαρεάλ, Ιβάν Μαρκάνο.Απ' την ελληνική αγορά, ο Κώστας Φορτούνης του Αστέρα Τρίπολης είναι ο πρώτος στόχος και στη διάρκεια της εβδομάδας ενδέχεται να κλείσει θετικά η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.Για τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα των «Πειραιωτών», φαίνεται πως έχει προκριθεί η λύση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου της Κέρκυρας. Πάντως, ο Ούρκο Πάρντο προσπαθεί την ύστατη στιγμή ν' αλλάξει τα εις βάρος του δεδομένα. Ο Βελγοϊσπανός γκολκίπερ επιχειρεί να προσεγγίσει τη διοίκηση του Ολυμπιακού, πιέζοντας παράλληλα τη Ραπίντ Βουκουρεστίου να τον αφήσει ελεύθερο ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» με τους όρους που του έχουν προτείνει εδώ και καιρό.
         
Στο εξωτερικό ενδέχεται να παραμείνουν δύο Έλληνες διεθνείς παίκτες, τα ονόματα των οποίων υπάρχουν στη μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας. Πρόκειται για τον Γιώργο Τζαβέλλα τον οποίο διεκδικεί η  Μάιντζ και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου που ενδιαφέρει την Λάτσιο.
         
Keywords
Τυχαία Θέματα