Κοντά ο Αμαλφιτανό

Έτοιμος για την Τρίτη του καλοκαιρινή μεταγραφή ο Ολυμπιακός. Ο Γιάννης Βρέντζος είναι στην Γαλλία βρίσκεται σε τελικές συνομιλίες με την Μαρσέιγ και με σύμμαχο τον ίδιο τον Μοργκάν Αμαλφιτανό όλα δείχνουν ότι φτάνει η ώρα για την επίτευξη αυτού του τόσο σημαντικού deal. Η συμφωνία που θα φέρει τον Μοργκάν Αμαλφιτανό στο μεγάλο λιμάνι.


Ο 28άχρονος

μέσος έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες. Για συμβόλαιο τριών χρόνων. Και θέλει πραγματικά να έρθει στην Ελλάδα. Γεγονός που έχει εκτιμηθεί από τους Ερυθρόλευκους. Όσο για την διαπραγμάτευση: Τα ΜΜΕ της Γαλλίας λένε λεπτομέρειες. Ότι η Μαρσέιγ δεν πέφτει από την απαίτηση των 2 εκατ ευρώ αλλά και ότι "καίγεται" να γλιτώσει το συμβόλαιο του παίκτη που σημαίνει 2,5 εκατ ευρώ ετησίως.


Ο Αμαλφιτανό προς το παρόν είναι στην Ελβετία λαμβάνοντας μέρος στην προετοιμασία της Μαρσέιγ. Δεν θα μείνει για πολύ εκεί όμως. Και όσο για τις Άλπεις; Αν όλα κυλήσουν τα επόμενα 24ώρα όπως αναμένεται λογικά θα δει την... Αυστριακή πλευρά τους. Θα δει το Ζέεφελντ στο οποίο ο Ολυμπιακός θα είναι από τις 9 ως τις 19 του Ιούλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα